söndag 24 september 2023

Söndagkväll


Då blev det trivsam lunch hos Tommy och Karin och Harry fick återigen träffa lilla Mila - valpen som snart är tre månader och ett riktigt yrväder -. 

Harry förstår precis vad som väntar och kröp upp i deras soffa och tittade bara lite, lite längtansfullt på oss, ja, när vi sade hejdå. 

Därefter till Bunkeflo och döm om vår förvåning när den yngste plötsligt reser sig och tar fem steg, som blev sju, som blev femton och sist av allt: tjugofem!

Tjopp bara, så föll poletten ner och efter våra dagar i Lettland, kanske han springer när vi kommer hem! 

För övrigt har eftermiddagen bestått av ”räddningsinsats av liten talgoxe vilken trillat ner i ett långt ”rör”/en balk som håller upp pergolan. Vi hörde fågeln krafsa och försöka ta sig upp, men det var ju hopplöst och fy, så ångestfyllt! 

Till sist kom Anders på den geniala idén att ytterst, ytterst försiktigt fylla röret med vatten och se, det blev som en hiss och plötsligt var den lilla fågeln uppe och tittade sig förvånat omkring, för att därefter flyga iväg! Det blev nästan som att åka hiss och efter detta utnämndes den påhittige till Dagens Hjälte.

Hurra, så glada vi alla blev! 

Nu är klockan tjugo i tio och vi, som ska upp halv fyra  och skjutsas till Hyllie fvb till Kastrup, har gjort tidig kväll. Tyvärr känner sig pv krasslig och jag tror bestämt att han har feber. Nåja, han får ta några Panodil i morgonbitti så hoppas vi han kryar på sig. Själv har jag simmat och simmat i poolen och längtar tills i morgon.

Over and out!


Inga kommentarer: