lördag 14 oktober 2023

Hörvärt ....

Nästan alltid lyssnar jag till Söndagsintervjun i P1. Programledare är Martin Wicklin och jag tycker att han är bra .., rak och verkar uppriktigt intresserad av sin gäst. 

Förra helgen var det åklagaren Lisa dos Santos tur, denna i mina ögon så modiga kvinna som tar kampen mot gängen som skjuter hejvilt. 

Så klok och insiktsfull hon låter! Här en länk till programmet. 

Bilden togs av Fanny Hedenmo. 

Annat som jag lyssnat till denna blåsiga natt när herr Blund tydligen hade semester, ja, det var "Funk", där före detta slalomåkaren Tomas Fogdö berättade om sitt liv, såsom det nu blev efter den olycksaliga vurpan i Åre.

 

Det tredje programmet var "Snedtänkt" med Kalle Lind som programledare. Här är manusförfattaren, tillika regissören Pelle Berglund gäst och det blev också så intressant att lyssna till. Kan man tycka om en programledare som man aldrig har träffat? Kanske. Han låter snäll.

Hur många gånger har jag sagt att P1 är en guldgruva? 

Nu blir det snart elvakaffe .., enligt önskemål av herr Göransson. Och ser man på, solen tittar fram!

4 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Det är den kanal som ljuder jämt hemma hos oss. Undantag: Ring så spelar vi, Svensktoppen, Finnmix.


Elisabet. sa...

Bert Bodin: Under hur många årtionden som helst var jag en trogen Ring-så-spelar-vi-lyssnare, men så slutade nån programledare och nya kom till och då tappade jag sugen. Ibland, när vi kör bil längre sträckor, då ..., då lyssnar vi.

bettan sa...

En gång i tiden bodde jag nästan granne med Kalle Lind.
Denna information går in under rubriken "onödigt vetande".

Elisabet. sa...

bettan: säg inte det du!