måndag 25 mars 2024

Ikväll ....

Bilden: Från juni 2015 och mitt schema som jag renskrivit.

I skrivande stund är det fotbollsmatch på tv .. , elden brinner i kaminen .., pv har gått för att hämta spillvirke. När matchen är slutspelad ska jag föreslå en ny brittisk serie att titta på ikväll. Återkommer om den är bra. 


Sigge har kommit och lagt sig nära, nära mig och det bästa han vet är om jag stryker honom med låååånga, kraftiga tag längs ryggen .., oj, då vet han nästan inte till sig! 

Det är då han strääääcker ut så här. 

Nu, när Harry inte längre är i livet, har Sigge blivit som förvandlad. Eller så är det detta att vi ..., har mera tid över för honom. Att han får all kärlek som Harry fick. 

Jobb även i morgon för pv. Men hu, så tomt det är för mig, nu när jag är ensam med Sigge. Harry, han följde mig ju som en skugga.

6 kommentarer:

Babsan sa...

Vilken serie tänker du föreslå?

WalkaboutSweden sa...

💓

Elisabet. sa...

Babsan: Den heter "Flatshare" och jag har sett drygt 1 avsnitt och tycker inte om den. Eller: jag tycker att hon som spelar huvudrollen är så .... dålig, eller så är det så hon ska vara i rollen. Serien har iaf i England fått jättebra betyg. Och så tycker jag att det är så jobbigt med en massa intriger och människor som går bakom ryggen på varandra.

Elisabet. sa...

Walkaboutsweden: Hoppas att du har haft en fin födelsedag!

mossfolk sa...

Det låter så vansinnigt mysigt alltihop. Elden i kaminen, katten i soffan, filmplanerna.
Är det något jag hade önskat fanns i vårt hus så är det just en kamin.

Elisabet. sa...

mossfolk: Kaminen är det enskilt bästa vi har skaffat! SOM vi tycker om den! Att kylslagna morgnar komma ner och upptäcka att det brinner i kaminen .., det är en sån lycka. Vår och sommar används den i princip aldrig, men oj, så ljuvligt när det är höst och vinter!