torsdag 30 oktober 2008

Flera timmar senare ...

Train till Galway och mitt emot oss sitter Mary, 53 och beraettar om sitt liv och sina sju syskon och att hon aer storasyster.

Hur mycket som helst beraettar hon! Och visar sin vaenstra hand.

"You should visit Sligo .., oh, it`s beautiful!" utbrister hon.

Efter ett par timmar ankomst Galway.
Annorlunda.

Hela tiden faar (lamm) och kossor och haestar och illgroena aengar!

S V I N D E L V A C K E R T!

Hyrbil och ut ur ett p-hus och jag aer skitorolig och tror att vi ska krocka och i en stor round-about blir det lite kaos och andra bilister tuuuuutar, tut/tut och vi irrar runt lite och till sist blir det raett och vi har koert rakt norrut och sedan mot vaester .., har nu slagit nattlaeger i Westport som aer det mest pittoreska jag har sett .., med 700 meter hoegt berg i naerheten och havet inom dofthaall och en flod som rinner genom staden.

Pv kaenner sig som vaersta chauffoeren nu och saeger, leende, att han tycker att left/hand/traffic borde infoeras aeven i Sverige .. jo, jo.

Hotellet daer vo bor aer M A G N I F I K T .., med dubbla saengar som aer hur stora som helst och frukost ingaar och det kostar bara 350 sv kr per person!

I morgon upp i ottan och ta bilder och sedan Connemara soederoever och det hela aer ett stort aventyr.

Just saa aer det!

Kram, kram till alla!

(Och ni ska se vilka bilder jag har tagit paa den r a r e Harry, som arbetar som "inspector" inom bussvaesendet ....! Han fick en varm kram innan bussen gav sig av.)

Inga kommentarer: