torsdag 26 mars 2009

Gissa ....



... vem som idag har blivit opererad och ligger på djursjukhus?

Jo, lilla Nelly!

Nu hoppas jag verkligen att hon kryar på sig.

5 kommentarer:

Mian sa...

Alice hälsar till Nelly och hoppas att hon blir pigg snart.

Kesu sa...

Jag vet inte riktigt vem Nelly är. Likväl undrar jag vad som har hänt och hur hon mår NU.

Nellys matte sa...

Kesu - Nellys matte här och jag kan berätta att Nelsan började kräkas så offantligt mkt. Vi åkte till veterinär men fick "order" om att åka hem...Vi åkte till en annan veterinär som efter många om och men kunde konstatera en livmoder fylld med vätska (cellförändringar likaså) samt en främmande kropp i tarmen (rest av en pipleksak). Livmoder bortopererad, frammande kropp likaså. Nu väntar vi på tillfrisknande och hoppas att hon fixar allt. Pust och stön! Hemskt hemskt!

Mian sa...

Hoppas verkligen att hon repar sig snabbt.

Jag älskar denna bild på Nelly.
Om man klickar på den så ser man att den lilla magen är alldeles fläckig. Hon är bedårande söt när hon ligger där i solstrimman.

Kesu sa...

Tack för rapporten Nellys matte. Man blir ju olycklig när veterinärerna inte gör något. Vår lille Rambo (norwichterrier) häll på att stryka med för att en veterinär tyckte att det inte var mycket att fundera på. Som tur var kom han på att hans kollega var duktigare på att tolka ultraljudsbilder och röntgen dito. Det var hon sannerligen - och räddade livet på honom (Rambo). Han hade drabbats av urinstenar och därmed igentäppt urinrör. Det gick att operera och idag är han hur pigg som helst.

Klia lilla Nelly där hon gillar det som bäst. Jag håller tumamr och tassar för att hon snart hoppar och skuggar igen.