torsdag 21 april 2011

Sexiga inköp ...


Frukt, - och nötbrödet från Solhaga Bageri.

Ja, jag tänkte slå till med en rubrik av det mer "lockande slaget" .., vem bryr sig i frukostar eller en "stilla afton i det gula huset på kullen"?

Efter jobbet idag (hysteriskt med kunder och alla tre kassorna igång mellan varven, men det gick bra ..) tog vi bilen och gav oss iväg norrut, mot Falkenberg.

Första stopp blev Good Wheel i Ugglarp, som säljer el-mopeder.
Den generöse pv har erbjudit sig att betala en dylik om jag känner att det passar mig, men efter en provrunda kunde jag nästan omgående säga att nätack, jag köper hellre en alldeles vanlig moped och betalar den själv.

Den var hemsk att köra .., minsta lilla rörelse med gashandtaget och moppen rusade iväg som en raket! Nej, en sån vill jag inte ha .., jag föredrar en alldeles vanlig moped.

Så åkte vi till Netto i Heberg, där jag inhandlade ett stycke fotriktiga skor (svarta), ämnade till affärslivet.

Och tro mig, jag kommer aldrig att gå i dem här hemma, nej, dessa ska användas där jag står väl skymd bakom kassadisken.

Ett besök på Laxbutiken i Heberg blev det också.

Ack, att stå bakom den delikatessdisken är som att befinna sig i Paradisets Förgård!

Vi (läs: pv ...) velade länge innan vi kunde slå till .., det blev laxbakelser, ett stycke laxfylld crepés (pv) samt en trekant med Toscanapaj (med rökt lax och spenat .., till mig).

I små byttor såldes panacottor av de mer ljufvliga slaget, men nu fick det vara nog.

Vidare mot Falkenberg där pv handlade vin till lammsteken inför påskaftonen, (personalen på Systemet i Falkenberg borde få medalj .., alltid på topp vad gäller tips och råd och vänliga så nånting!) och själv gjorde jag nya inköp, lika ekivoka (som skorna) den här gången.

Nu blev det s t ö d s t r u m p o r (svarta .., det ni!), samt en balansbräda som jag ska öva på, ja, jag har redan testat en liknande hos dr Böhlander .



Så här ser den ut.


"The balance board is an excellent rehabilitating tool for working on strength and balance in the ankles. Energy, strength, stamina and peace of mind!" står det på paketet.

Nu ska här balanseras!

Hörs vi inte av mera, så beror det på att jag har dråsat i ekparketten och slagit mig fördärvad.

Därför önskar jag er alla redan nu En Glad Påsk!

(Och ni som googlade på sexiga inköp och hamnade här .., sorry. Det blev bara stödstrumpor och fotriktiga skor ...).

4 kommentarer:

Lisbeth på Tankevågor sa...

Har du planer på att köpa en moped att åka med till jobbet eller?

Ber att få önska er båda en Glad Påsk och hoppas såklart att helgen blir balanserad på bästa sätt så ingen dråsar i golvet och slår sig! ;-)

Elisabet. sa...

Lisbeth: ja, jag ska börja moppa till affären och hem igen .., helt perfekt och underbart ska det bli, men jag vill inte ha en sån här historia .., risken är att jag glömmer bort mig och så är det ajöken för fröken. Den har ett OTROLIGT "ax" och rusar iväg nåt hemskt!

Kesu sa...

"Sorgeliga saker hända. än i våra da'r minsann ..." Nä, inte ska det väl bli någon sorglig balansballad om dig efter den här påsken inte. Håll dig till och i väggarna. Behöver du en till, tror jag vi har en i lägenheten i Halmstad. Pappa övade också på en sån där (långt innan han blev rikgit gammal). Svårt, men nyttigt!

Heberg och laxbutiken - DÄR har jag varit. Det vet jag bestämt! Härligt att den finns kvar. Laxlyx, det är vad dom har där.

Cecilia N sa...

Och jag tänker att det är väl som det mesta med madame Nilsson: nytt är knepigt och skrämmande.

Det går inte att ställa in gasreglaget lite trögare då, räknat i watt per grad vridning?