söndag 2 september 2012

Och så det bästa för Ulrika ....

Veckans höjdpunkter:

- Besöket hos tandläkaren. Jo faktiskt. Efter många om och men kom jag mig äntligen dit. Jag lider av tandläkarskräck men bara att komma dit och träffa herr tandläkare och de övriga där, gjorde mig lite lugnare. Och på det så visade det sig att det inte alls var så illa som jag var rädd för, med min tandvärk alltså. Enorm lättnad!

- Alla härliga timmar i skogen. Jag älskar det!
Att strosa omkring och känna dofterna och lyssna på skogsljuden - det är så avkopplande. 
Max härjar med pinnar och då och då småpratar vi lite. Och så hittar vi svamp. Mycket svamp! Jag är inte så himla intresserad, men jag plockar för det finns ju andra som är det och det är alltid roligt att göra någon annan glad.

- Informationen jag fick om mitt fadderbarn i Ecuador, en flicka som heter Marisol. Jag har precis blivit fadder. Det känns bra. Jag har inte gott om pengar, oftast tvärtom, men i det stora hela har jag det ju så oändligt oändligt mycket bättre än många här i världen. Ingen kan göra allt men alla kan göra nåt!

- Dagens möte med fina Christina. Efterlängtat och så trevligt! Och till veckan ska Max och jag gå promenad tillsammans med henne och hundfröknarna Gaia och Poppan, det ser vi verkligen fram emot!

Inga kommentarer: