måndag 22 oktober 2012

Ikväll ...

I matsalen. I köket har Lena en gammal Thermia järnspis.

... blev det middag hos arbetskamraten Lena i Steninge.

Bara så himla trevligt var det .., och vi som jobbat kväll kom förstås lite senare, då var redan Anne-Marie, Malin och Carina på plats, sen anslöt vi som arbetat kväll, dvs, Gunilla och jag själv.

Jättegod mat bjöds det på ( en härlig gryta!) och gott vin och sååååå mycket skratt var det länge sedan jag var med om! Och samtalsämnena varierade friskt - och skratten ökade i styrka -!

Vid halv elva kom pv cyklande från Stensjö (4 km enkel väg) och hämtade hem sin glada sambo, som inte börjar jobba förrän klockan två i morgon. Ja, jag hade kört bil dit, men fick skjuts hem.

Halva styrkan som var där, är fria just då, i morgon, alltså.

Jag satt länge och klappade Lenas hund "Shejk" och ni må tro att harry har haft fullt upp med att nosa igenom matte .., vad var nu detta för underlig doft!?

Nu mot sängen!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med tjejträff.
Jag har mina arbetskamrater som tjejgäng och vi har vid det här laget känt varandra i mer än 30 år. Arbetsplatsen finns inte kvar, men vi håller ihop fast vi numer är spridda från Dalarna till Östergötland.
Det är lycka det att ha gamla vänner.
Förresten är det lika stor lycka med nya vänner.
Anne i Mantorp

Cecilia N sa...

Halva nöjet med att klappa främmet-djuren (både hund och katt kan gå bra i det här avseendet) är ju att komma hem med dofterna och scannas av.