torsdag 29 november 2012

Det bästa ...

Foto: Eva Grelsson, ett Lejon i Jämtland.
Igår så var det alltså dragning i uppmuntringslotteriet och förstapriset (den vackra bilden av fönstret ute på Rödön) gick till mossfolk i Örebro!

Jag blev övermodig när filmen spelades in och sa att jag minsann kunde hennes adress utantill .., och så säger jag helt fel .., jo, jo, men jag lovar dig mossfolk att fönsterbilden ska komma till rätt brevlåda!

Andrapriset, som blev den här bilden -  även den fotograferad av Eva på Frösön -, går till Ann i Göteborg.

Och det lilla hjärtat - också en Eva--present - som blev tröstpris, går till en som sannerligen kan behöva  tröstas, nämligen Ulrika med sitt ryggelände.

Tro det eller ej .., två bidrag från den här veckans bästa har redan kommit susande genom rymden och landat i inkorgen! Det första var från en härlig madame i Uppsala som, när vi för flera år sedan berättade om våra favoritfilmer, skrev så här om det påhittet: "det här är inte bara trevligt, det är roligt som f-n!"

Och det andra kommer från någon som, efter några års frånvaro, återupplever arbetets glädje och kanske också känslan av att vara behövd, inte bara av sin egen familj .., detta att man betyder nånting i en annan människas liv - eller kan komma - att göra skillnad. Underbart!

I Thailand sitter Guy och filurar.
Han, som är en vän av ordning, tycker att DBIV ska bytas ut DBFV (det bästa förra veckan), så blir det mer logiskt och det kan man ju hålla med om.

Då gör vi så.

Ladda kamerabatteriet .., börja tänka efter .., hämta krattan och fös ihop allt det som gjorde hjärtat varmt under den här veckan som är nu .., och så mejlar ni till bisse151@gmail.com. Dragning nästa onsdag igen, då jag är ledig.

V a r m t   välkomna med era bidrag och stort tack Gösta för din insats som NP igår!
Sån succé som du gjorde, blir det nog fler inhopp!

Inga kommentarer: