lördag 19 oktober 2013

Man kanske skulle ....


... ägna sig åt lite Feng Shui.

(På bilden syns en av mina favoritfilmer, japanska "Avsked" .. - om någon vill låna filmen, så hojta!  -, där är DN:s Namn och Nytt-sida och jag hade ju kunnat vända på tidningen, då hade ni sett Kulturrubriken, men det vore att luras .., det är baksidan jag tycker mest om .., och så skymtar det där underbara vykortet jag köpte på Fotografiska med färger som gör mitt hjärta glatt .., där är ficklampan från Turtlan - vinst i lotteriet -, armbanden från Eva på Frösön - som inte fått sova som hon skulle, på grund av rökande/pratande ungdomar -, där är en chilipåsarna från Birgitta i Västmanland .., en inköpslista från Marseille .., snäckor från stranden i Ugglarp .., några små stenar från Bente i Norge - dom ligger bland snäckorna -, en present i form av en kylskåpsmagnet - inslagen i grönt papper - , ja, det är väl det mesta. I hörnet uppe till höger skymtar resten av vykortsinköpen från Fotografiska)

I väntan på Feng Shuiandet lyssnar jag till underbara Carin Götblad som idag är gästprogramledare i Ring-så-spelar-vi.

5 kommentarer:

Eva i Tyresö sa...

Ja Carin Göthblad ÄR JÄTTEFIN!

Elisabet. sa...

Eva i Tyresö: jag tycker att hon skötte sig kanonbra!

Turtlan sa...

Bara för att jag inte ska glömma bort så här jag lagt in ett kom.ihåg i telefonkalendern:

Jo, gå på Fotografiska när vi åker på Båtmässan i Stockholm i vecka 9. Vi brukar ju ägna dag två på vår tur till Hufvudstaden till en dag inne i Stockholm. Jag har inte varit på Fotografiska och inte M heller så det blur perfekt. Vi hade tänkt kolla ABBA museet men det lär ju finnas kvar.

Tack för tipset!

mossfolk sa...

Hi, vi är verkligen inte överens om det här med programledare i ring så spelar vi. Igår lyssnade vi i bilen på vägen inte till Örebro, men blev båda så irriterade att vi faktiskt bytte kanal.

Samtidigt som jag skriver det här får jag syn på den vackra bilden på Sigge Nilsson och pelargonerna i fönstret. Så fint!

Elisabet. sa...

Turtlan: helt klart värt ett besök! Allt faller ju inte en i smaken, men mycket gjorde det och bäst var vykortsstället ,-)

mossfolk: å, jag tyckte att hon var UNDERBAR! Lite osäker ibland (fick tvärsluta att prata med några, men det var säkert order från nån i bakgrunden), men varm och go.