torsdag 24 april 2014

Det bästa ...

Örhängen, förfärdigade av min kusindotter Lotha, är en av vinsterna.

Det har varit synnerligen dåligt ställt med kraft och ork hos den knäopererade bloggmadamen, ja, rent av förfärligt illa har det varit, men nu äntligen känns det som om livet sakta vänder åter.

Då passar det väl som bäst med att göra i ordning det här med Det Bästa .., det som värmde våra hjärtan lite mer än vanligt.

Sedan tidigare har Eva i Tyresö berättat om sin glädje ...


Ja, hur hon och Långe Maken satt på stranden och tittade ut över havet och männniskorna som passerade .., och glädjen i att vara i Halland igen.


Och den STORARTADE madamen i Göteborg - Ann -, hon var så glad över den nya tatueringen som ju verkligen är talande när det gäller henne och vad hon tycker om här i livet!
Ann glömdes bort i förra dragningen och lotteriinspektionen har nu utdömt vite till den ansvariga damen - nämligen att bjuda på delikat middag nästa gång Ann och hennes lagvigde närmar sig landet Halland - och som plåster på såren får nu stickdamen vara med på även denna dragning.

Men hur är det med er andra?

Det behöver inte alls vara nånting som värmde hjärtat just den här veckan, utan bara så där rent allmänt ...?

Och hur är det med mig själv ..:?


Jo, stor glädje var det när min äldsta syster med sin dotter kom på besök från Skåne.
Här står syrran och målar läpparna - sitt eget läppstift hade hon glömt hemma - och det vet ju alla hur viktigt det är att vara tjusig när man rattar en bil i så många mil!


Ännu mera glädje: paketet med mammas brev till väninnan Gertrud Näsström och åtta kasettband där mamma pratar och pratar och pratar och pratar.


Den vackra boken som var en present från Lena som tvärhälsade på i Särdal, bara några kilometer härifrån .., den spred också glädje!

Vill ni vara med?

Ja, men ni vet ju precis hur det går till .., mejla bara den där hjärtevärmen till bisse151@gmail.com, så har jag förhoppningsvis förstånd att lägga in just ditt bidrag och - hopefully - ännu mera förstånd att ta med din lott i dragningen i det s.k. låtsaslotteriet.

Varmt välkomna!

1 kommentar:

Ruta Ett sa...

Jaså minsann, vite!! Vi tackar på förhand :-)