torsdag 19 februari 2015

Undrens tid och så vidare ..., och ett tröstpris.


För kanske ett år sedan kom från Monet i Frankrike ett paket som valsat runt och tagit väldigt god tid på sig och i paketet fanns allehanda vinster till uppmuntringslotteriet.

En av vinsterna var den här boken - en helt underbar historia med bilder ur Alma Öhrströms minnesalbum -!

Den boken har varit spårlöst försvunnen och såväl Monet som jag själv har irriterats över att någon hos antingen tullen eller posten helt enkelt kanske norpat den ur paketet.

Förlåt kära post, - och tullpersonal!
Men förlåt också till dig, Monet!

Här kommer en avbön: den fina boken låg under en hög med gamla tidningar som jag idag började sortera. Jag har förstås suttit i loppisfåtöljen och tittat och förundrats över boken och lagt den ifrån mig.



Om Alma Öhrström kan man läsa här.
Notera vem som har kommenterat ,-)

Eva på Frösön skriver i ett mail att hon inte tänkte på att det var hennes fina målning/kort som lottades ut den här veckan och då känns det förstås dumt att vara med, men Eva, om du vinner förstapriset, så får du den här boken i stället!

// Och ja, det är väl vara en tidsfråga innan jag hamnar på ett gruppboende. Min moster är där nu, hon som alltid svarade "men hej Eliza!". Och en släkting i min ålder äter bromsmedicin. Ja, ja, ni kan väl komma och hälsa på när jag fått ett rum .., presentera er gärna :)


5 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Åh, Alma Öhrström är en av mina favoriter! DEN vill jag verkligen vinna!

Ruta Ett sa...

Noterat!

Kattis sa...

;)

Evas blogg sa...

Vilken tur för mig att jag har möjlighet att vinna den!!!

Steel City Anna sa...

Det ska ändå bli ganska spännande med bloggen från gruppboendet, tycker jag ;) nå, man ska nu inte tro det värsta. Har jag ärvt några sjukdomar från mina föräldrar? Svar nej. Har jag lyckats få en hel drös med annat från ingenstans? Svar ja. Vad vet man om livet? Absolut ingenting.