söndag 3 maj 2015

Och snart är det dragning ...

Ett av priserna - en stickling av Blomman-för-dagen ...


Och här är dom som är med och kan vinna .., antingen blomman eller det fina bokmärket, skänkt av Ann i Göteborg. 

Jo, det är ...

Kerstin i Dalarna som hade begivit sig till Uppsala och där träffat en barndomskompis, - hon som ska bli mormor - och nu har Kerstin börjat sy babykläder till den lille/lilla.  Att ta sig hem med tåg visade sig vara enklare sagt än gjort. Det blev - precis som för gunnar i vaplan - ännu en övernattning.

Ann i Göteborg  har varit på öl, - och whiskymässa i stan. Ack, vilken glädje att få spankulera omkring och provsmama öl, whisky, gin och rom! Kan man förmoda att provningen blev allt roligare allt eftersom dagen gick ...?

Det fina bokmärket .., tack Ann!

Lena i Steninge (tycker om whisky och hade säkerligen gjort Ann sällskap!) gläds över att hennes små frön nu har börjat gro och visa livsgnista .., och så har hon satt i nätdörren, så nu kan friska vindar och doft av försommar singla in i hallen och köket.

Ulrika i Närke ..., gläds åt att hon kan möta sin blick i spegeln och ser där ett glatt ansikte! Mera glädje: sonen Chrille som nyss fyllde 18 år .., hunden förstås .., en kompisträff som gjorde hjärtat glatt och så alla spelkvällar. 

Barbro i Uppsala .., hon har varit på spontantripp till Stockholm tillsammans med bror och svägerska .., förundrats över all körsbärsblomning i Kungsträdgården .., ätit härlig lunch och senare på kvällen fått vara med om årets första grillning. Se där .., en hel drös glädje! 

Min egen glädje: att vi har kommit till maj månad .., att den till synes oändliga vedhögen äntligen är uppsågad och travad ..., att det växer så det knakar i rabatterna .., och att jag har ett arbete att gå till, även om det här sjudagarspasset känns onödigt drygt.

1 kommentar:

Turtlan sa...

Nu misssade jag igen...

Måste komma ihåg nästa gång :-))