onsdag 25 maj 2016

Glädjen över några små ben och en mönstrad klänning ...


Jo, men ni kan väl förstå glädjen i jobbet, det här när man har hämtat ett paket till en kund och vänder om till kassan och då upptäcker några små ben där på andra sidan.
Åååå, så varm man blir inombords!Dom små benen tillhör lilla Elisia som man fått följa sedan hon låg i sin mammas mage.
Nu är hon så här stor och ja, jag har frågat om bilden, det var helt okej att visa den.
Småttingar som den här tösen, det är det allra bästa med jobbet! 

Nu bär det snart av till affären igen.
Igår var det - om möjligt - än mer hektiskt än i måndags! 
Bonuskvällar drar alltid kunder .., Marie i charken fick hoppa in i kassa två ..., och så passade charkkylen på att lägga av (då ville man bara  g r å t a!!), men kylmontören kom och fixade (hoppas vi) det hela och idag ska det väl ändå bli bättre?

Onsdagar är mina guldstjärnedagar, men den här förlorar jag.
Högerbenet knorrar, men det måste gå och idag är det ändå bara jobb till klockan ett. 
Det tackar man för.


Och den där klänningen jag berättade om igår .., ååå, den är så underbart skön! 
När jag körde hem igårkväll tog jag bilden .., och jag tänkte att nu skippar jag långbyxor - det går ju ändå inte att hitta några där högerbenet är så mycket vidare än det vänstra, jag får inrikta mig på klänning helt enkelt.

Ser ni gropen i halsen?
För något år sedan kunde man strääääcka på halsen och då försvann den.
Det gör den inte längre.
Ett säkert ålderstecken, men det spelar ingen roll.

6 kommentarer:

christel sa...

Getskägg ja. Jag tappar hår överallt men inte ett strå försvinner från hakan. Visst är det konstigt? Det man vill bli av med det sitter som berget ;)

cruella sa...

Kolla Indiska eller till och med ungdomsaffären Weekday om du kommer till storstan, typ Malmö - där finns vida, sköna svarta fladderbyxor som är jättesköna och hur användbara som helst. Alla knän ryms och man kan vara tjusig eller pyjamasaktig i den, hur man vill. Jag har ett par i svart, nya favoriter redan:-)

norbergianblue sa...

Just nu är det ju modernt med rymligt vida, mönstrade byxor, det kan inte vara omöjligt att hitta ett par. Klänning i all ära men visst är det skönt med svala fladdriga byxor runt benen. Halsgropen gör verkligen ingenting, men man ser ju många jämnåriga kvinnor som ständigt har en liten tunn sjal knuten om halsen.Trist att det ska behöva vara så. :-)

Ruta Ett sa...

Jag syr vida byxor i krinklad bomull, både i oblekt och svart! Med resår och dragsko i midjan och med eller utan resår kring benen!
Halsgropen är snygg!

Elisabet. sa...

Cruella, norbergianblue och Ruta Ett: tack för tipsen! Jag kanske testar dom där vida vad det lider, men klänning är underbart skönt!

Aliceotigris sa...

Den är så himla snygg, din klänning. Var har du beställt den?