fredag 25 augusti 2017

Och så tackar dom för sig ...

Bilden är från Aftonbladet. Tack för lånet.

Först Anna Kinberg Batra (med ett kroppsspråk som avslöjar mer än ord .., jag tänker att snart spricker hon av ilska, frustration och kanske sorg) och sen Gomorron-programmet i SVT som nu ska förändras och heta Morgonstudion och allt det jag tyckt bäst om; sport, - och nöjespanelen och Peter Wolodarski och andra som diskuterat vad som händer och har hänt, allt det försvinner!

Det kanske blir jättebra, men ibland blir jag så less på all förändring hit och dit. 

Ja, jag är kanske en bakåtsträvare.

16 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Oj, har hon lämnat? Jag hänger inte alls med.

Rexxie sa...

Ge Morgonstudion en chans innan du rackar ner på dem! Det kanske dyker upp massvis med nya roliga saker där!

:-)

Ruta Ett sa...

Jag tycker verkligen inte om Moderaternas politik, men jag kan inte låta bli att fundera över att hon, som kvinna, fått höra ett och annat, som en man i hennes "kläder" inte skulle fått höra. Hon är stel, arrogant, otydlig, smilfink ja, jag vet inte allt.
Mycket som handlar om hennes person och inte moderaternas politik. Annie Lööf har ju inte fått höra sånt, mig veterligen! Är det så att män i AKB:s närmaste krets egentligen tycker att kvinnor ska ägna sig åt annat än att vara partiledare?
En partiledare kan ju bara föra fram partiets politik - inte på egen hand skapa den. Det gör man på annat håll.

Elisabet. sa...

Steel City Anna: ja, till slut så. Hu, för att vara partiledare.

Rexxie: nej, jag ska ge det en chans och det kan säkerligen förändras till det bättre, men det känns lite som om dom kastar ut barnet med badvattnet. Var verkligen ALLT så uschligt?


Ruta Ett: ja, så tänker jag också, men det är ju mycket möjligt att det blir en annan kvinna som partiledare för moderaterna och då faller ju den biten? Och såna här drev är så vedervärdiga. Det är som en mobb; när ett distrikt vågar, så hakar flera på. Varför höll övriga tyst från början? Att AKB lyckades hålla ihop sig under presskonferensen, är för mig ett under. Man såg ju hur oerhört spänd hon var.

gunnar i vaplan sa...

När det gäller programmet "Morgonsoffan" så är jag kanske den ende som aldrig har sett på det programmet :-) eller finns det nån fler?
/gunnar/

Elisabet. sa...

gunnar i vaplan: Morgonsoffan är ett nytt program, så det är du inte ensam om .., jag har aldrig heller sett det ,-)

Anonym sa...

Har aldrig någonsin sett en enda minut av SVT:s morgonprogram. De senaste 3-4 åren har jag haft på TV4:s Nyhetsmorgon i bakgrunden bara.
/Biggan i B.

gunnar i vaplan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
gunnar i vaplan sa...

Aha, men jag menade att det var "Gomorron Sverige" eller va de nu hette nyhetsprogrammet på TV på morronen. Det programmet har jag aldrig heller sett.
Jag lyssnar alltid till radions P1 på morronen och mest hela dagen.
/gunnar/

Elisabet. sa...

Biggan i B: eftersom jag alltid arbetar kväll, så blir Gomorron-Sverige nån slags allt-i-allo för mig. Nyheter, sport och lite annat. Tv:n slås på när jag stiger upp, men jag slår mig ner bara när det är nåt extra intressant.
Fyran tittar jag aldrig på; dels reklamen, men jag tycker att det är så flamsigt ,-)

Gunnar: ja, men då förstår jag. Men det finns ju ingen lag som säger att man måste titta på det heller ,-)

Bert Bodin sa...

Varför ha TV:s morgonsoffor på, när P1 morgon finns i radion?

Elisabet. sa...

Bert: men det lyssnar jag på från sextiden och sen blir det oftast en massa repriser. Ring P1, där går gränsen!

Vonkis sa...

Annie Lööf fick väldigt mycket kritik för att vara otydlig sina förstå år, enligt kritikerna nådde hon inte ut med Centerns politik till väljarna. Känns det igen?

Kan inte komma undan känslan att hela den här grejen var väldigt väl planerad. Det var för mycket regelbundenhet i hur länsförbunden gick ut och sade sig inte stödja AKB.

Anonym sa...

Håller nog med dig om detta med ständiga förändringar. Kanske har det med åldern att göra, jag kan knappt tänka mig att dricka mitt elvakaffe klockan tolv. Det står framme just nu. ;-)

Anonym sa...

Visst kan det ibland vara lite väl mycket kackel och flams i TV4 Nyhetsmorgon. Men där finns mycket som är bra också. Bra sätt att få lite info om nyheter och aktuella frågor, då tittar jag upp från det jag håller på med och kollar. När det är reklam eller ointressanta ämnen, då gäller bara ett tryck på fjärrkontrollens volymknapp, så blir det tyst!
/Biggan i B

Elisabet. sa...

Vonkis: ja, precis så känns det!

norbergianblue: :) ler åt din kommentar om elvakaffet ...

Biggan i B: men jag tycker att det är så flamsigt och måtte nu inte SVT ta efter ,-)