tisdag 19 september 2017

Dagens bästa ....


Att mer än halva gräsmattan blev klippt och sen ett femminutersdopp i havet.
Det blåste friskt och jag höll mig hela tiden nära stegen, ja, ena handen på stegen och så kunde jag flyta med lite i vågorna som slog över huvudet och det var lagom svalt och inte det minsta klart och vackert - men skönt -!

Har hunnit plocka in lite kryddväxter som får hamna i vas och har dammsugit här nere och om man har tur när kvällspasset är avklarat, då har pv tänt i kaminen och har smålamporna igång - inte den stora som ger operationssalsljus -, men då ska man ha tur.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja man vet aldrig när turen slår till, men det oftast när man minst anar det.
Puss

Babsan sa...

Men Elisabet du ska inte bada när du är själv,basta😘😘😘

Kattis sa...

Jag saknar veckans bästa! Tyckte att det där uppmuntringslotteriet var så himla härligt. :)

Evas blogg sa...

Såg kallt ut. Kan nog hålla med Kattis om att det var härligt med uppmuntringslotteriet. Men förstår fullständigt att det blev lite mycket till slut.

Turtlan sa...

Men kanske att man kan få skicka in bidrag utan att det är något lotteri? Kanske inte varje vecka men lite då och då när bloggmadamen vill ta emot och publicera.

Lite då och då helt oväntat ungefär.

Jag kan bidra med ett litet veckans bästa ändå som är vår nya Apple tv. Nu råder husfrid eftersom jag inte behöver bli mäkta grrrr över att inte kunna se program på SVT play. Nu funkar det superduper! Ja M som sällan ser på tv är också glad över den. Han slipper nu att höra mitt grrrr!
Elisabet. sa...

Pv: ja, jag väntar med spänning ...

Babsan: jo, men ibland måste man :)

Kattis, Evas blogg och Turtlan: jag saknar det också, men det kändes ofta som om jag nästan tvingade bloggvännerna att komma med bidrag :) Gärna veckans eller dagens bästa, men utan filmer och vinster!

Anonym sa...

Saknar också veckans Bästa

Friherrinnan

Ulrika sa...

Jaaa, kan vi inte börja med det igen?
Vinster behövs ju inte alls.
Det var såå härligt att läsa allas bidrag!