måndag 18 september 2017

Ny certifiering ....

Det var inte länge sedan vi skulle certifieras för posthanteringen.
Nu är det ATG:s tur; alltså allt som har med spel på hästar att göra.

Jag tänkte att jag gör den hemma, i lugn och ro.
Under ett par timmars har jag nu suttit och lyssnat till en man som pratar och pratar; det handlar om alla lopp som finns att spela på och hur dom fungerar och vilka dagar man spelar på dem och hur många avdelningar varje lopp består av och det är makulering av spel, vinstutbetalning, penningtvätt, ja, Gud allena vet hur mycket det är!

Och så låste sig inloggningen.
"Systemfel. Kontakta administratören".
Och så fungerade inte lösenordet.

Sen kom huvudvärken.


2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Blev det för mycket?

Känner igen det där från mitt arbetsliv. Ibland hade vi självstudier, eller lärarledda kurser på distans. Men också när jag sitter i en kurslokal, så blir man så seg och trött.

Det är vi som är vana att ständigt ta egna initiativ, ständigt vara på topp, som blir trötta och får huvudvärk av att vara stilla och lyssna.
;-)

Elisabet. sa...

Bert: jag brukar göra postcertifieringen hemma i lugn och ro och där är det så bra, så om man svarar fel på något avsnitt, så markeras det avsnittet och man får försöka lista ut vad som felas. Här, med ATG, bara strulade det! Sen är det ju så att när man inte spelar på hästar själv, så är det hopplöst att hålla koll på alla spel, vilka förutsättningarna för resp. spel är, vad fordras för att man ska vinna osv? Och så låste sig själva testet och det jag tidigare svarat rätt på, det bara susade iväg i rymden - godkännandet -. Ringde ATG-support och föreslog ändringar efteråt ,-)