lördag 15 december 2018

Bästa bilden! 



Och så en bild som jag bara älskar!
Artikeln skrevs i april 2012. 

Det var när inbjudningskortet till den före detta jordbruksministern Margareta Winberg råkade hamna hos fel Margareta Winberg och till den fina middagen dök så M.W nr 2 upp, en 67-årig pensionär som tackade för inbjudan .., fann sig och fick vara med och äta middag och därefter togs även ett gruppfoto och titta bara på Centerns Olof Johansson längst till vänster på raden längst ner .., så roligt han tycker att det är!

Längst ner till höger på bilden, sitter den felaktigt inbjudna Margareta Winberg.

Jag tycker att det här var så underbart storsint gjort av Lena Ek (i blå sjal) , som var den som inbjudit till kalaset. Dessutom tycker jag att det vittnar om humor och omtänksamhet. Så många som kanske bara meddelat den som nu fått fel inbjudan att .., ja, men det här gällde inte dig, så tråkigt att det blev så här, ja, men tack och hejdå.

Här en länk till vad som hände.

3 kommentarer:

Cecilia N sa...

Att stå för sina misstag är fint. För de händer. Även i en perfekt värld.

Rexxie sa...

Vi har ju fått en ny VD som heter.... tada.... Anders Nilsson, så jag fick ett tag lite inbjudningar till träffar med handelsministern och sånt... och lite mail som jag svarade vänligt på (OBS, jag påpekade noga att det kommit fel).

Numera har jag fått byta både namn och email-adress... :-D

Elisabet. sa...

Cecilia N: inte bara att erkänna att det blivit fel (det kan ju vara nån annan som gjort utskicket), utan att vara så generös att man låter henne - hon som fått fel brev -, vara med vid middagen. Jag tycker att det är underbart!

Rexxie: oj då! Synd att du inte fick träffa handelsministern .., ni kanske hade haft ett givande samtal ,-)