måndag 17 december 2018

Missade du möjligen ....


.... gårdagens första avsnitt av "En engelsk skandal" hos SVT, så finns alla tre delarna på svt-play.
Jag har alltid tyckt om Hugh Grant, även om hans roller nästan sett likadana ut mest hela tiden, men här storspelar han!
Och härligt tycker jag att se en skådespelare som ser ut att ha åldrats på vanligt sätt; där inte ansiktet  är stelt och åtstraaamat.

Expressens recension av serien finns här.


Storspelar gör även Alex Jennings (född 1957) som man ju har sett i så många brittiska filmer/serier!
Fantastiskt bra är han, men där vimlar av bra aktörer, inte minst kvinnan som spelar Hugh Grants andra hustru, Monica Dolan.

Här är första avsnittet på play

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Haha, men nej, nu måste jag blunda när du kommer med serietips. Jag har alldeles för några minuter sedan sett sista avsnittet av Cleo. Hela serien plöjde jag efter att du hade skrivit om den här... fast jag egentligen borde ha gjort helt andra saker och annars ytterst sällan (aldrig) tittar på teve annat än med barnen.

Och jo, Cleo var oväntat bra, tack för tipset :)

Elisabet. sa...

mossfolk: ja, men visst var det bra! Inte alla avsnitt, men många av dem tyckte jag var kanon och på pricken!

Cecilia i Houston sa...

Vi har planer på att titta på den här serien i jul eller över nyår! Ser fram emot det eftersom jag gillar Hugh Grant och Ben Wishaw. Har du sett filmen About a Boy? Rekommenderas.
Här är en intervju från GQ där Hugh Grant får frågor om några av hans mer kända roller. Han är charmig och smart. https://www.youtube.com/watch?v=c2YoUbAEFTI