lördag 13 juli 2019

Och så blev det lördag ...


Och Solbritt i Ystad fångar brunnslock och jag blir sååå lycklig!
Tänk, så många olika sorters brunnslock det finns på vår jord; ja, det finns till och med en sida på nätet med enbart såna, från hela världen!

Här till exempel, från Råå i Helsingborg.

Ja, jag har visat dom här länkarna tidigare, men jag är ju som ni vet vansinnigt enjängd och kanske har någon glömt det?


Så här såg det ut i morse när pv, Emil och Peter gav sig av till golfbanan på Holm, den som är pv:s hemmabana, men där han inte går många rundor per år, ja, förutom när vi har besök. Egentligen tycker han ju att det är jätteroligt och han har landets i särklass fulaste golfvagn eller bag eller vad man ska säga - vagn kanske - och det ser rent hemskt ut, men det bekymrar inte den mannen!
Spelar man inte oftare kanske det känns onödigt att skaffa nåt riktigt stiligt.

Emma har legat och solat på klipporna och jag har försökt sträcka och tänja och böja mig ner och det går lite bättre, om än jag nu är medicinerad. Kanske avstår jag måndagspasset och blir  riktigt, riktigt bra innan jag ställer mig bakom kassan.
Friherrinnan hade varit där idag och nämnde nåt om totalt kaos och kartonger överallt, oj då, det låter ju inspirerande. Eller inte. Men det blir nog bra vad det lider.


3 kommentarer:

Evas blogg sa...

Hur medicinerar du? Inte strong pills?

Elisabet. sa...

Evas blogg:nej, inget mer starkt piller .., jag mår så fruktansvärt illa av dem .., först dåsig. Sen kallsvettig., sen kräks jag. Idag 2 alvedon och 1 Iprèn !

Elisabet. sa...

I två omgångar.