lördag 12 oktober 2019

Mitt eget bästa ....


Ja, men det måste ju vara tvärdoppen i havet ., för det har verkligen bara varit tvära dopp; inga simturer. Kanske tio meter ut från lilla bryggan och så under ytan och upp igen. Ljuvligheters ljuvlighet. Idag avstod pv.

Annat som varit bra: äntligen livstecken från sonen som befinner sig i Mali på FN-uppdrag och hans svindelvackra skymningsbilder, framför allt av människor! Och äldsta dottern som tillbringat veckan hos sin lillebrors sambo och mellan varven passat den där lillkillen (som nu har fått två tänder) och på så sätt frigjort tid för lillkillens mamma, som nu kunnat åka och träna och ja, dessutom fått lite sällskap.

Mera?
Vi - pv och jag - har idag inhandlat var sin kabinväska och det ska jag säga, att flyger man med Easy Jet, då ska man inte ha många ombyten med sig .., det är dyrt med allt som är extra. Nåväl, vi ska ju inte vara borta länge, så det ordnar sig väl och jag är ändå enjängd, så det löser sig.

Men nu vet jag vad det allra bästa var: jo, Emil har fått börja som nån slags "lärling" på en bilfirma i Upplands Väsby (ja, han är anställd, men först ska dom läras upp) och efter fem dagar sålde han igår sin första bil!! Vilken  g l ä d j e! Mest för honom, men såklart också för alla oss runt omkring som önskar honom lycka till!

Glädje, ja.
Någon som vill vara med?
Mejla bara till bisse151@gmail.com .., ja, det där kan ni ju!

(Upptäckte Veronica Maggio på Spotify - sååååå bra -!!)

6 kommentarer:

Turtlan sa...

Kommer med ett bidrag men ska låta helgen gå först innan jag bestämmer mig ;-)

Ulrika sa...

Heja Emil!! :-)

Elisabet. sa...

Turtlan: du är så välkommen med glädjen! När det passar dig.

Ulrika: ja, men du förstår så roligt!

Ulrika sa...

Ja jag förstår verkligen. Gläds så varje gång mina grabbar berättar om nåt bra som hänt på jobbet. Eller som nu i veckan när Chrille skrev på kontrakt för en större lägenhet som han verkligen ville ha. Det är s roligt när det går bra och de trivs i sina egna liv. <3

Ulrika sa...

Och nu är jag badsugen!

Turtlan sa...

Veronicas ”Tillfällighter” är så härlig och bra. Hon är en favorit hos mig!