tisdag 3 augusti 2021

Så blev det OS-guld igen ...

Och hur man kan hoppa så högt med en stav, det övergår mitt förstånd. 

Grattis du fenomenale Mondo Duplantis! 

(Det enda jag själv kan ståta mig, är att jag blev skolmästare på 60 meter löpning och en gång t.om i längdhopp. Men det var många år och många kilo sedan :)


8 kommentarer:

Rexxie sa...

Ja, och typ två millimeter från världsrekordet!

Elisabet. sa...

Rexxie: han är ju helt otrolig!!

Monet sa...

Elisabet, apropå den förra diskussionen om att hålla sig i form så finns det fler och fler vetenskapliga indikationer på att om man just varit fysiskt aktiv i den tidiga ungdomen (jag vann också 60 m-lopp) så är det oerhört avgörande för hur man senare i livet får det på hälsofronten. Så det är väl bra!

Elisabet. sa...

Monet: ja .., dom där 60-metersloppen gör nog varken till eller ifrån för min del. Någon träning ägnade jag mig aldrig åt. 😉 Men jag förstår vad du menade och man kan ju hoppas.

Turtlan sa...

Grattis i tusental från mig. Hörde av och till på radion på jobbet men inte som se på tv. Hade verkligen önskat se detta live.

Gunnel sa...

Jag blev tvåa i en skidtävling på 40-talet, vilket ju bevisar att tävling är nyttigt. Jag lever ju än och mår utmärkt. Noteras bör dock att vi var bara två tävlande.

Anonym sa...

😅

mossfolk sa...

Gunnel; 😂

Jag har förskräckligt dålig koll på OS den här gången, men tycker att det är roligt att vi hade tre svenskar med i omhoppningen!