måndag 12 september 2022

Lugn och ro ....


Knappast. 

Nu ska valet  a n a l y s e r a s   in i minsta detalj. 

Aningen missnöjda partiledare övar sig i att hålla god min och de som är nöjda, försöker behärska sin glädje, ja, man vet ju inte säkert .., tänk, om det svänger igen! 

Det är alltid lika intressant att försöka läsa av ledarnas kroppsspråk. Tittar sedan in på valresultatsidan för att se hur det blev här hos oss, i Falkenbergs kommun och särskilt i den valkrets som vi tillhör, Ugglarp-Långasand. 


Aha, så här ser det ut! (Försök ändå att behärska er glädje över att se ännu flera staplar om valet ....,-).

Här blev moderaterna vinnare, tätt följda av socialdemokrater och inte minst centerpartister!! Ja, här finns många lantbruk .., det betyder säkert mycket. 

Nu tänker jag inte ägna mera åt valet idag .., nu ska jag putsa fönster .., göra en lista på diverse inköp och gå på flera promenader med Harry.

Är sååå besviken på apotea.se, där jag i vanliga fall beställer läkemedel och ofta får dem dagen därpå. 

Så gjorde jag nu också, fick besked att allt fanns i lager och dagen därpå skulle jag kunna hämta ut det hela på Ankaret i Haverdal.  Men se något paket har  jag inte sett skymten av och det är snart en vecka sedan och nu har jag bara en enda blodtryckstablett kvar! 

Gick in på deras kundtjänstssida, men där var kommentatorsfunktionen nedstängd och att chatta gick inte heller. Bedrövligt dåligt, tycker jag. 

Ps. Tittade på SVT:s valvaka igårkväll och jag tyckte att dom skötte det hela fantastiskt bra! Ds.

1 kommentar:

Bloggblad sa...

Jag beundrade alla programledare och politiska kommentatorer som höll igång timme efter timme. Men nig tyckte jag att det framåt midnatt smög in många ööööö ääääää mmmm.

Som tröst för att var femte röstade på SD, tänker jag att fyra av fem inte gjorde det.