tisdag 27 december 2022

Dagens fönster och lite till ..


.... fångades under juldagspromenaden i Bunkeflostrand. 

Det blev en jul tillsammans med en förväntansfull treåring .., en alltid solskensstrålande liten krabat som snart blir fem månader .., och så trivsamt sällskap alla dagarna. 

Nu är vi hemma. Stort tack till Maria P och Hilda som gav Sigge mat! (Han låg och sov på soffan när vi kom hem).

I soffan Ektorp ligger i skrivande stund treåringen (som ville följa med oss hem) och sover gott (själv tänker jag sova  i den andra halvan av soffan) och tidigare i eftermiddag blev vi bjudna till Sonjas dotter Maria, där även Sonja och Marias tvillingsöner Elliot och Alfred (åttaåringar) var. 

Så himla trevligt!

Väl hemkomna satt vi här i soffan och tittade på min favoritfilm - nästan alla kategorier  - "Mitt liv som  hund" av Lasse Hallström och med suveränt skådespel av precis alla i den filmen, inte minst en väldigt ung Anton Glanzelius! Tänk, att han satt ihopkurad intill min sida under HELA filmen .., även om jag förklarade lite av handlingen. Därefter däckade han och började längta efter mamma. Nåväl, det gick över och han somnade till slut, men nog gjorde det ont i hjärtat (alltså att han blev ledsen och saknade mamma, jag tyckte så synd om honom!)


Ett ögonblick under julen .., när han som tidigare var minstingen, kom insmygande till oss i sovrummet och kröp ner under täcket. Hunden Bosse (inhandlad på Ikea i Helsingborg) fick följa med och den fick för övrigt göra den lille resenären sällskap även hit, till landet Halland.

Så säger jag: God Fortsättning på julen till den som tittar in här! Hoppas att ni har haft det bra. Nu ska jag försöka läsa ikapp lite.

Inga kommentarer: