onsdag 20 december 2023

TV-tips ... 


Studio 65, med Kattis Ahlström som programledare, är ett program som jag oftast bara  r å k a r   komma till och så blir jag kvar programtiden ut. 

Ikväll handlade det om krämpor. Småkrämpor vilka ofta kommer smygande allt eftersom vi åldras. 

Det var en härlig panel i studion .., Lotta Ramel, född 1957 och Niklas Levy född 1950, plus den sympatiske läkaren Ingmar Skoog. 

Jag loooog så här mycket flera gånger under programmets gång. Det var en hel del igenkänning, om man säger så. 

Finns på SVT play och här är en länk till programmet.

4 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Missade det trevliga programmet igår. Men det finns ju Play.
😊
.

Anonym sa...

Bert: Jag tycker faktiskt att det är ett himla trevligt - och lärorikt - program. / Elisabet

Monet sa...

Jag har länge förespråkat och tipsar alla om den här intressanta programserien. För oss i den här åldern men egentligen för alla. Förr var jag väldigt irriterad på Ingmar Skoogs uttryck ”70 är det nya 50” och upplevde att det handlade om att man inte kunde få bli så gammal som man faktiskt var. En fortsättning på ungdomskulten. Men ju mer han har förklarat och gett exempel på vad som menas plus de intressanta och spännande människorna som man samtalar med, desto klarare framstår det att vi faktiskt håller oss både friskare och vitalare än förr. Och att det gått fort. Det är verkligen något att vara tacksam för, detta att leva i en tid när framförallt de medicinska framstegen gett oss möjligheten till så mycket förebyggande och ”reparerande” insatser. Krämporna till trots!

Elisabet. sa...

Monet: Vi har säkert missat mer än hälften av programmen, men tack och lov för play!