tisdag 25 januari 2011

Long time, no see ...


I snödrivan ...., och ja, semlorna är makalöst goda.
Obs. "kom inom och testa ...
".


Ja, den som tycker att den här blogginnehaverskan uppdaterar på tok för ofta - det finns väl dom som tror att hon inte har något rikigt liv -, kan härmed känna sig lugna ..., så här kan det bli nu när Utanförskapet är ett minne blott.

Ett enda inlägg under hela dagen och nej, jag är inte sjuk!

Egentligen var det meningen att jag skulle arbeta från kvart i nio till tolv.

Rena drömmen!

Så jag tog bilen och susade iväg, men väl där såg chefen aningen frågande ut och då förstod jag ., ahaaaa .., jag hade glömt att schemat ändrats och den verkliga arbetstiden skulle vara från tre till kvart över sju!

Nu krånglade den ena frysen, så det ju passade bra att någon hoppade in lite extra och den så härligt korta dagen, blev i stället väldigt lång.

Nåja, det gick bra det med!

Vid tolvtiden körde jag in till stan med bilen där pv hade läskback och annat inför körens fest ikväll och så blev det buss tillbaka till Haverdal (gick fram och tackade chauffören, maken till att köra mjukt och fint har jag aldrig varit med om .., jag tänkte att han nog var eller är en underbar älskare den mannen ..., jo, det var precis vad jag tänkte!) och jag funderade lite över hur jag skulle ta mig hem .., bussen går lite över åtta och det innebär att jag skulle få stå och vänta i nästan en timmes tid ute i mörkret.

"Jag skjutsar hem dig Elisabet ...", sa den rare Peter i charken, han som bor i Halmstad och i så fall skulle få en lång omväg hem.

"Nej, du får låna vår bil .., du kommer ju i morgoneftermiddag!" sa chefen.

Och så blev det.

Vilka underbara arbetskamrater!!

7 kommentarer:

Monica sa...

Det verkar väldigt trevligt alltihopa, både början och slut och jag funderade ett tag också på hanteringen av bussen om det kan överföras på fler områden;-) ser hela dan framför mig som du beskriver så bra och en semla blev jag vips sugen på:-)

Monica sa...

Förresten har ni väldigt goda semlor? Är lite svårt att hitta de där riktigt goda.

Elisabet. sa...

Monica: semlorna på affären är makalösa! Dom står på morgonen och hundratals av den och allt går som regel åt! (Halvfabrikat). Mandelmassan är bara p e r f e kt!

Linda sa...

Vilka goa människor det verkar vara!

Elisabet. sa...

LindaLotta: ja, dom är verkligen så ofattbart rara och vänliga!

Rexxie sa...

Jag hoppas att du talade om för chauffören vilka tankar du har om hans förmågor...

:-)

Tankevågor sa...

Vilka underbara människor! Du platsar verkligen bland dem. Tror det märkt det alla redan.

Så skönt att "hitta hem" Elisabet!! :-)