fredag 6 maj 2011

"Detta betyder att jag elskar dej ..."


Inte behöver väl detta någon förklaring?

Den som har följt med här på bloggen under en längre tid, vet vad jag tycker allra bäst om med mitt arbete - just det -, kontakten med alla rara småttingar!

Fortfarande blir jag varm i hjärtat när jag tänker på tösen i Ystad som lyckligt och brett smajlande visade sin lösa tand .., eller flickan som pekade på sina silvriga skor och berättade att hon skulle på kalas .., ja, det finns hur många exempel som helst!

Och nu, i landet Halland, har jag en dag en mamma och hennes dotter framför mig i kassan och det ska postas ett brev till den lilla tösens mormor och när jag ser kuvertet, ramlar jag nästan i små bitar .., åååå, det är så fint, så fint .,. med mormors adress skrivet längst uppe till vänster på kuvertet och nästan alla bokstäver är spegelvända och jag tänker på hur glad och lycklig tösens mormor ska bli när hon får posten och vad det kommer att betyda för henne.


"Detta betyder att jag älskar dig. Puss och kram."

Och så blir det prat om detta ljuvliga brev och jag säger att "ååå, att jag inte har kameran med mig .., tänk, att få visa det här fina!" och då blir det bestämt att mamman ska lämna ett kuvert med andra små hälsningar (från tösen till sin mamma och lite annat) från den skrivglada dottern.

Det är just vad som händer idag.


"Välkommen till Annies och Nomis massageställe", står det.
Det var en dag när flickorna lekte spa, förklarar mamman.

Och här är några av dem.

Blir man inte hjärteglad av sånt här ..., då vet inte jag!

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Visst blir man hjärteglad och tårögd... med 8 (1 egen och 7 bonus) barnbarn så är ju det här det bästa som finns. Min egen är bara 1,5 år ännu så då är det när han ringer som det blir så härligt :-)

Steel City Anna sa...

Tänk vad barn är gulliga ändå :)