fredag 11 november 2011

En hel svärm med kvällsfönster ...


"Och på andra sidan viken speglar sig Landstingskansliet ....", skriver Cecilia N.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag publiserade en andra kommentar i morse på "Lediga-dags-fönstret" med pElle, men den kom aldrig fram. Så här kommer en repris: Jag läste pElles brev då han var en flitig brevskrivare. Han orkar kanske inte skriva så mycket nu när han har blivit en lite äldre kattherre?
Jag satte STORT värde på hans brev! Var så vänlig och hälsa detta till honom! Jag borde kanske ha kommit ihåg dessa breven, men när jag skrev kommentaren tidigare, var det precis borta från mitt huvud! Hälsningar från Monica (fortfarande i Oslo). Hälsa speciellt till pElle!
Ps. Jag har också kommenterat på "När allt är över..." från tidigare i dag. Skriver det här eftersom jag inte vet hur mycket du ser efter kommentarer på tidigare publiseringar.
Och: Tack för frågorna. Jag är inte säker på att jag blir färdig i kväll, och skall jobba i morgon också - men antagligen senast i morgon kväll - kanske är jag sent uppe i dag...? Ds.

Elisabet. sa...

Monica: det är helt obegripligt det här att vissa kommenterar inte kommer fram; det är likadant med Monet när hon skriver här.
Men jag svarade på din kommentar, men det var förstås den första ,-)

Ta det lugnt du med frågorna!