onsdag 21 december 2011

Glädjechock ....


Att komma hem från jobbet vid halv åtta och upptäcka ett grönt paket, innehållande världens godaste tunnbröd - Släppträskbröd - hemifrån, det är inget annat än ren och skär l y c k a!

Tack du UNDERBARA Gerd i Norsjö!!

Det blev två skinkmackor på raken!

"Men kan det vara sån skillnad på tunnbröd ...?" undrar somliga.

"Om, det är!" säger jag.

Släppträskbröd (som fanns i mitt barndomshem under hela min uppväxt och som finns nu också .., det är nästan slagsmål om brödet när det kommer till affärerna!) är alldeles perfekt lagom halvsegt, inte alls så där smultorrt som t.ex. Genes tunnbröd!

Nej, godare än detta, det finns inte på jordens yta!

Tack igen, Gerd!

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Håller med!!

Anonym sa...

Mitt godaste är Trundöbagarns. Det är bakat på flera mjölsorter och väldigt smakrikt.Dessutom är det paketerat i en "tårtkartong", praktiskt. Men jag köper det sällan för jag äter för mycket av det.... ellem

Vera sa...

Hemma hos oss duger inget annat tunnbröd. Det gäller att stå på parad när det kommer till butiken. Annars blir man utan. Det gäller att hamstra och stoppa i frysen vilket går utmärkt.
God Jul till Er och pElle, Sigge och Harry.
Önskar Vera i Malå

Elisabet. sa...

Ulrika: ja, du har ju bott i Arvidsjaur och kanske fått tag i det där?

ellem: det har jag aldrig smakat .., är det godare än Släppträskbröd, så förstår jag dig ,-)

Vera (Hultdin?): när vi besökte Malå köpte vi ett paket och det räckte ner till Höga Kusten ..., ååå, så smarrigt det var! God Jul själv!

Anonym sa...

Jag håller också med om att det är det godaste tunnbröd som finns. Man måste vara på butiken när det levereras för det tar snabbt slut. Vi kom lite för sent en gång, det var slut Stenbergs bröd men så fick vi se en kund som hamstrat 4 paket och jag kan säga att hon fick blickar från många som blev utan. /kram Agnetha

Vera sa...

Nej, Stenlund