söndag 8 december 2013

Det bästa för Rexxie i Västerås ....


Bryn Terfel från Wales ...

Hej hopp!

Precis som du förutspådde så blir Berwaldhallen och Stemme & Terfel i sista akten av Valkyrian mitt DBIV (och skulle nog gissa på att det blir DBIÅ (Det Bästa I År) också om inget alldeles oerhört inträffar(typ 100 miljoner på Lotto eller något sånt).

Såg dessutom Nina Stemme i Salome på fredag kväll direktutsänt på bio från Stockholmsoperan, så det blir nästan två DBIV den här gången.

Kram //// Anders



Förlåååååt Anders, men jag kan bara inte låta bli att lägga in den här filmen med underbare Bryn Terfel! Jag såg honom på tv för många år sedan och föll pladask!
Vilken charmig krabat .., så många rävar bakom öronen och vilken röst!

(Och det är ju detta jag vill hinna vara med om innan jag sluter ögonen för gott. En gång SKA jag stå där och vifta jag med!)

Här sjunger han lite mera elegant, tillsammans med Kjell-Olof Feldts svägerska Anne-Sofie von Otter.

5 kommentarer:

Rexxie sa...

Han är betydligt smalare nu...

Anonym sa...

Härligt!!!!

Trots att jag har bott här i fyrtiofem år så har jag tyvärr aldrig varit med på 'The Last Night At The Proms', bara sett det på TV. Det bästa tycker jag är när man sjunger ' Land Of Hope And Glory' och ' Jerusalem '!

Lillan i Cornwall

Elisabet. sa...

Anders: ja, det gör ju inget ,-)

Lillan i Cornwall: jag säger samma sak! På gränsen till att jag föredrar Jerusalem ...
Biljetterna är ju - enligt mitt sätt att se det -, hysteriskt dyra!

Rexxie sa...

Men vad tycker du är hysteriskt dyrt???

Rexxie sa...

Nu har jag googlat och priserna verkar vara från £750 och uppåt £2000 beroende på vilken "svarta-börs-handel" man kollar på, och det håller till och med jag om att det är hysteriskt dyrt!!

Om man däremot får tag på dem direkt från BBC och inte köper "i andra hand" så är priserna mellan £57-£90, och det är ju mer rimligt (men antagligen å andra sidan helt omöjligt att få tag på)...