tisdag 5 augusti 2014

Mitt eget bästa ...

Och att jag kunde gå med hundarna nån kilometer utan att behöva byta kläder efteråt.

... består av flera saker

1. Att jag efter dagar med sån djävulsk smärta i det gamla protesknäet - det är lågtrycket, det är jag övertygad om - kan ta mig uppför och nerför trappor utan att nästan-börja-gråta.
När vädret vänder, försvinner mycket av det onda!
U n d e r b a r t!!

Och sonens lillfinger är exakt som hans pappas!

2. Tillsammansdagen/kvällen med Anders och Linn, som kört upp från Malmö.
Där satt vi på Göstas Café i Steninge; en skånska född i Ystad (Jungfru, storasyster), en Kräfta född i Skellefteå och lillebror ..., och en Stenbock, född i Malå och lillasyster, tillika mamma.
Madamen med den vackra handen är en hejare på plu-nummer .., sysslar med detta och kör en tjusig BMW - hon tycker alltså om fart och fläkt -.

Foto: Tommy Eikedahl

3. Pv och Tommys seglatsäventyr till norra Tyskland - Sassnitz, Gleifswald, Stralsund och så - igårkväll -, läger i lilla byn Vitte, med restaurangbesök och en väldigt sprallglad herr pv, tillsammans med kaptenen, då på väg tillbaka till båten.

Sååå trevligt dom två herrarna verkar ha!

4. Glatt blev hjärtat också när jag upptäckte det bästa från äldsta dottern .., hon som blev så varm i hjärtat över att titta på den lilla skatungen som lekte i strilet från vattenspridaren.


Ps. När jag letade wakeboard-filmen, råkade jag komma hit, till den här filmen som har mer än 1 miljon visningar!
Det var det töntigaste jag har sett på länge och jag fattar inte hur tjejer kan ställa upp på sånt fjanteri och vilken fånig kille också, som en tupp i en hönsgård som går där och struttar omkring! Ds.

1 kommentar:

Mian sa...

Hoppas att protesspecialisten kan förklara kopplingen mellan väderläget och dina smärtor i knäet och ffa se till att du får hjälp ordentligt. Nu har du gått med dessa problem så länge.