söndag 2 november 2014

Idag blir det dragning ...


Och här är vinsterna.
Två kort, vinnaren väljer först.
Tredjepriset är dom fina domherrarna och dom är inte mina Ann i Göteborg ,-)



Vad handlade glädjen om?

Jo, till exempel så hade Anne i Mantorps städerska Rut tillfrisknat och kommit på benen och nu var Annes hem skinkande blankt och fint ..,  dessutom önskade Anne att det skulle bli många bloggvänner att skvalpa omkring med i glasbyttan och nog blev hon bönhörd nog!


Friherrinnans tacksamhet ...

Tack alla som delat med er av all möjlig glädje .., många återseendets-glädje har det varit (Guy hade åkt till Luleå och tagit emot Wipharat och höstmörktet förvandlades till ljus!) .., Chrille hade kommit på besök till Ulrika ..., Jenny hade besökt Kreta och även haft en slapparhelg och tittat på film ..., Lena i Gävle har varit på spa-resa till Pärnu i Estland.



Hos Gunnar hade duvhöken försökt norpa sig en höna, men misslyckats - stor glädje över att det gick så bra -! .., ellem gladdes åt det fina höstvädret ..,  eva på frösöns mamma hade fått komma hem från sjukhuset och samma Eva hade fångat hösten så där vidunderligt på bild ...,  friherrinnan hade krockat med ett rådjur just utanför Getinge, men klarade såväl sig som bilen - rådjuret däremot mötte döden -,.  Kattis och pv njöt av lovdagar ..., den storartade madamen i Göteborg hade varit på mässa och där träffat en före detta elev - stor glädje och ännu ett återseende ! -, och mitt eget bästa .., ja, kanske mötet med kvinnan som i kassan hade köpt en hjärtformad gravdekoration, hon skulle lägga den på sonens grav, han som inte ens blev ett år .., och fick namnet Nils.

"Då får du hälsa till lille Nils ...", sa jag när hon var klar att gå och kvinnan log så varmt och tog min hand i sin. Bara ett kort, kort ögonblick.

En mikrostund av närhet blev det.

Inga kommentarer: