torsdag 5 februari 2015

Det bästa för Anna-Lena i Tumba ...

Fina Anna-Lena, hon med husmorstalangerna ....

Hej Elisabeth, vad roligt att DBIV är igång igen. 
Jag har ett par priser till lotteriet - bara jag kommer ihåg att skicka dem ;-)
Mitt bästa i veckan som gick är att vi kommit igång med planering och bokningar för två veckors semester i England.

Vi börjar med en vecka på Jersey (se bild från vår förra resa dit) där vi ska hälsa på Johns systers familj. Jersey är en sådan trevlig, lagom stor ö som passar så bra för dagsutflykter med bland annat vandringar och bad. Vi bor hos en av Johns systerdöttrar precis som tidigare när vi varit där och då är vi själva ute på aktiviteter på dagarna och så umgås vi på kvällarna. Det ska bli så roligt att träffa hela familjen igen och inte minst de fyra barnen som kommit sedan vi var där sist.

Därefter flyger vi tillbaka till Gatwick och påbörjar en veckas biltur som ska ta oss upp till Oxford och genom Cotswolds ner till Bristol där vi ska gå på sonens flickväns examen. Hon (som är svenska) har läst historia i tre år vid Bristol universitet. Därefter åker vi genom Bath och ner i Somerset där Johns pappa är född och uppväxt. Sista dagarna går sedan genom Wiltshire och framför allt till Salisbury Cathedral, som jag alltid velat se.
Det är så roligt att sitta vid datorn på kvällarna och lägga upp rutten samt leta boenden på mysiga country pubs och bed and breakfast-ställen.
Kram Anna-Lena

//Elisabet säger: här kan ni få en alldeles privat visning av den fina orgeln i Salisbury Cathedral.
Det är Will Scarboro som berättar.

Inga kommentarer: