söndag 31 maj 2015

Nu ni ...


När det röjs i skåpen, då åker grejor till auktionen :)

Och ja, helt naturligt är det ju att ställa ett vinglas på gräsmattan ...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ska den gå på auktion hoppas jag på första tjing


Friherrinnan

Anonym sa...Absolut naturligt, tur att du hade klippt gräset.

gunnar i vaplan sa...

Snyggt glas och kostar säkert en hel del på en auktion ;-)

Rexxie sa...

Jaså, Hydman-Vallien (eller Hydman-Wallin om man inte är så snobbig) åker ut?

Vad skall vi gissa på: 5-600 kr/st ??

Monet sa...

Tycker du gör helt rätt. Hennes glas och konst i övrigt är helt genomkommersialiserad,på samma sätt som Lena Linderholm med sin imiterande Provencekonst. Det där är inga framtida antikviteter alls, de finns i en uppsjö så om du får det Rexxie tror så sälj!!

Elisabet. sa...

Lena: på Tradera avgör man inte själv vem som vinner, det sköts automatiskt.

Rexxie: jag letade stavning och såg olika, höll på att bli galen! Kollade först vad priserna låg på .., och nu har jag bud på båda, det känns bra.

Monet: i det här huset finns för övrigt inga framtida antikviteter, inte från min sida i alla fall och det här glaset tycker jag är rätt fint, men att dricka vin i dem ... ,nej, dom är alldeles för klumpiga! Jag hade totalt glömt bort att dom fanns i huset och dom här är mina egna.

Rexxie sa...

Se där, jag hade inte så fel med värderingen alltså :-)

Evas blogg sa...

Antikviteter eller ej, huvudsaken är att man själv gillar det. F ö så är vi många som gläds över Lena Linderholms konst. Den blir man glad av.

Ruta Ett sa...

Ja, jag gillar både Ulrikas glas och Lenas frodiga bilder. Jag tycker som Eva att jag blir väldigt glad av dem och det räcker för mig. Konst behöver inte irritera eller provocera mig i alla lägen.

Elisabet. sa...

Rexxie: du hade säkert googlat och kollat upp det lite ,-)

Eva, Monet och Ruta Ett: Ulrikas alster har jag aldrig varit särskilt förtjust i, men det är jag det .., men Lena Linderholms däremot - jag har en stor kopp som jag köpte i Vaxholm i hennes (?) butik och jag ÄLSKAR den .., så härliga färger och så glad som jag blir av den! Att det kanske inte är provencalskt, det gör mig inget .., det är själva känslan som för mig betyder nånting.