måndag 1 juni 2015

Idag ...... blev det en sväng till affären där jag skrev en skylt om insamlingen av diverse barnkläder och skor och lite annat, ja, inför resan till Ghana nästa vecka. ("Nästa vecka" .. tänk, nu är jag snart där!

Chefens fru stod vid svenska-spel-datorn och jag tyckte att hon såg så allvarsam ut ..,  och jag frågade vad som hänt? Jaha ja .., inbrott igen! Den här gången hade dom slagit sönder rutan på entrédörren och mer eller mindre rusat in och tagit det dom kom åt. Jodå, vi har larm, men det här var mer smash &grab-varianten.
Så himla trist!

Därefter åkte jag in till Flygstaden där återvinningsstationen är och tömde två bananlådor fyllda med - mest glas -, men även annat skrot. Det bruna fruktfatet som några av er tyckte var så fint, ja, det står förstås kvar hemma. Ni tror väl inte att jag är sån .., nej, jag tänkte väl det.
(Fast jag hade god lust ...).

Tvärtittade in på Team Sportia och lämnade igen dom nyinköpta sandalerna som jag nästan inte kunde i på jobbet .., inga problem, rar och vänlig expedit fixade det hela galant.
Tack för det!


Och så hemåt.
Vattnade i växthuset .., flyttade om ena rosen som hamnat hel galet nu när allt annat dragit iväg i rabatten .., rensade lite ogräs med betoning på liiiite och nu bär det strax av till affären.

Jobb måndag, tisdag, torsdag och fredag, men Johanna undrade om jag möjligen kunde ta någon av hennes helgdagar och först tänkte jag "absolut nej", sen kollade jag schemat och tänkte lite annorlunda ..., tre till kvart över nio på lördag ger himla bra med pengar.
(Ja, ja, allt är relativt, men för mig är det bra).

Ja, ja, vi får se.

2 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag kan varmt rekommendera Keen-sandaler. Googla. De skönaste skor jag någonsin haft.

Elisabet. sa...

Tack snälla Eva! Ska genast kolla!