fredag 14 oktober 2016

Dagens fönster, ringblomssalva och lite Kent ...


Fredag.
Ljust, ljust blå himmel .., mängder med fåglar som flyger i flock (kajor ...?) ..., påfyllning i fröautomaterna .., SVT:s gomorronprogram i bakgrunden .., och en ledig helg som väntar.

Om du Elisabeth i Värmland läser här, så ska du veta att din ringblomssalva nästan gör underverk för stela knän! Eller om det är massagen kombinerat med salvan? 

Efter att mormor kasat omkull med hyrmoppen, ville Emil hellre åka med Kent.

Annat trevligt?
Vi hade Hilda och Patrik på middag igår (dom bjöd - jättegott var det!) och det pratades om viktigheter som kommer att gå av stapeln till våren och tidigare på kvällen hade jag - för första gången på jättelänge - ringt till Kent i Växjö.

Det var Kent från Växjö som gjorde en då liten Emil och mig sällskap till Samos och det har varit dåligt med kontakt dom senaste åren. Ååå, så roligt att höra hans röst!
Och denne smålänning som ett tag hade sån otur med ett ben som kraschade - bokstavligen - och ett hjärta som krånglade mer än lovligt, han lät pigg och kry och som alltid så glad.
Härligt!
Och nej, vi sällskapade aldrig, men blev goda vänner.

2 kommentarer:

Anonym sa...Innan det forsvinner från den här sidan skyndar jag mig att fråga om du sett min kommentar under "Torsdagsfonstret"?.


Lillan i Cornwall

Elisabet. sa...

Jajamen, Lillan! Tack snälla!