onsdag 16 november 2016

Ständigt på Facebook ....

"I dag är det "vi-som-har-knäprotes-dagen". Kan jag be om en tjänst?? Bara några av er kommer att göra det, och jag vet vem du eventuellt är.
Om du känner någon som kämpade en kamp mot atros i sina knän och fortfarande kämpar, kopiera och klistra in detta till din status för att visa ditt stöd, din respekt och kärlek.
Kopiera, dela inte! Håll fingret på texten tills "kopiera" kommer upp, tryck på den!
Gå sedan till din sida till status, håll fingret där du brukar skriva, då kommer "klistra in".
Nu kan du dela."

Ps. Knäprotes-dagen kan med fördel bytas ut mot huvudvärksdagen, mensontdagen, ja, välj själv! Du kan såklart också kopiera och klistra in om du älskar dina döttrar eller söner mer än allt annat på denna jorden. Struntar du blankt i klistrandet och kopierandet finns en uppenbar risk att du räknas som en synnerlig uschlig och kallhamrad typ.Ds.

13 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Jag är en av dem som aldrig klipper och klistrar och pga det synnerligen "uschlig och kallhamrad"!

Bert Bodin sa...

Jag är av samma skrot och korn som Ruta Ett.

Elisabet. sa...

Ruta Ett och Bert i Luleå: då är vi tre.

Turtlan sa...

Vi är fyra nu!

Bloggblad sa...

Fem... jag skulle så gärna klippa och klistra om det kunde bota cancer, stoppa mobbing och läka knän.

Jag undrar vem som tjänar nåt på det, om det är någon dold reklam. Som i alla reklamsidor där man kan vinna allt om man gratis reklam.

Enda gången jag delar är om jag ser nåt kul som får mig att gapskratta, då kanske några fler får en chans att skratta.

Anonym sa...

Och nu blir vi 5.
Anne i Mantorp

Anonym sa...

Nämen 6 skulle det ju vara.
Anne i Mantorp igen. ;-)

Steel City Anna sa...

Ja, det är underligt detta. Har bara sett några få som håller med på med det men de gör det å andra sidan himla ofta. Ännu värre är varianten 'jag vill se vilka som är mina RIKTIGA vänner ... Skicka en kram/tryck på like om du är min vän'' etc. Det måste vara nåt annat bakom detta eller varför skulle man vilja hålla på så? Sällan är det någon som svarar heller.

Elisabet. sa...

Turtlan och Anne i Mantorp: det tar sig :)

Bloggblad: precis! Det är ungefär som när man skulle stödja nån bröstcancergrej genom att skriva en ord på sin status på facebook och så skulle vi alla förstå att vi stöttar bröstcancerdrabbade. Det var det fånigaste jag varit med om! Bättre att sätta in pengar till forskningen!

Steel City Anna: ja, just det, det glömde jag! Och kopierar man då inte, då kanske personen ifråga tror att man inte är han/hennes vän! Nog vet man väl ändå (tror sig veta i alla fall) vilka som är ens vänner.

Ulrika sa...

Här är en till! :-)

Elisabet. sa...

Ulrika: :))

Anna-Lena sa...

Jag är också en sån som aldrig klipper ut och klistrar in den typen av inlägg. Ytterst sällan som jag delar andras inlägg också, bara då jag är helt säker på källan och det är ett viktigt ämne.

Elisabet. sa...

Anna-Lena: och värst är det när man ska visa att man är En Riktig Vän och om man inte klistrar in, då är man alltså inte en sån. Vad är det för dumheter!