söndag 13 augusti 2017

Dagens fönster - än en gång - och en otrolig historia!


Idag fick jag ett mejl från hemifrån-Berit; hon som en gång var min arbetskamrat på Ica i Malå.
En alldeles underbar människa, sååå energisk och duktig, fast hon var så ung när hon arbetade i affären!

Så här skriver hon i alla fall:

"Hej Elisabet !

Sitter och läser din blogg. Har inte varit inne under de sista tre veckorna då det varit semester och annat än datorn som lockat :) 

Tittar glatt på Anders bilder från Nice. Brorsan och jag var där under 5 dagar i slutet av juli, och det värmer i hjärtat att se de välbekanta platserna. Jag älskar verkligen Frankrike och längtar redan tillbaks.
Plötsligt så hoppar det till lite extra i hjärtat ! Anders har tagit en bild på en äldre dam som står på en balkong. Precis där har Edor och jag för nån vecka sen suttit och druckit vårt morgonskaffe och tittat ut över allt det vackra och tänkt att livet är allt bra gott att leva ibland. Damen på bilden heter Maryse. Hon är 78 år gammal och har tillsammans med sin make Camille, 92 år, ett B & B.  
 
De har en helt fantastik lägenhet, precis vid stranden i Nice. Skickar en länk till deras B&B. Där finns lite fler bilder från deras fina lägenhet. Det var verkligen ett rent privilegium att få bo hos dem !
 
När jag frågade Camille hur länge de bott i lägenheten så svarade han: - Maryse 50 years, Me 92 years. And before that my parents. Ganska så fantastiskt va  !?

Jätteroligt i alla fall att Anders tog en bild precis på den balkongen. Kanske de också bodde i B&B där på sin semester ?
Ibland är världen allt bra liten :)

mvh Berit."

//Håll med om att det när nästan för bra för att vara sant! Tack du underbara Berit!

Inga kommentarer: