söndag 20 maj 2018

Det bästa för Barbro i Brämhult ...
(Walkaboutsweden)


Hej Elisabet

Det är ofattbart fint försommarväder nu, och vi kommer in i någon slags semesterkänsla - åker på små utflykter i närområdet och fotointresset vaknar igen efter vinterns dvala.

Instagram m.m. är så ett så himla bra sätt att hitta små spännande utflyktsmål på. Någonstans läste jag om Källebacka säteri och självklart åkte vi dit för att fika & fota, det ligger ju bara drygt 3 mil från Borås.


Tyckte att den byggnadsminnesförklarade huvudbyggnaden var så charmig. Först byggdes en våning och senare en till plus flygelbyggnader, varav en finns kvar idag (det röda huset).

Caféet öppnade förra året i den stora ladugården och det är kanske därför, nu när informationen börjar sprida sig, som vi först nu har hittat till det här stället.
 

Ha en fin vecka!


2 kommentarer:

  1. Ser så mysigt, blundar lite när jag ser det goda på tallriken... =) Måste vara ståndaktig ett tag till. Men ser ut som ett ställe värt att besöka...

    SvaraRadera
  2. Jag fotograferar ju gärna när maken mumsar i sig godsaker (och minns hur gott det är/var), men själv äter jag en ostbit eller ett ägg, eller både ock.

    Skilda världar. ;)

    Barbro

    SvaraRadera

Å, så glad man blir över kommentarer! Det är liksom det bästa av allt när det gäller bloggandet,- utbytet av tankar -.
Har du inte en egen blogg, kan du, lätt som en plätt, kommentera ändå. X:a bara i rutan "Anonym" eller "Namn/URL" och skriv vad du har på hjärtat.
Elisabet.