måndag 21 oktober 2019

Kaos .....


Ungefär så här galet tycks tillvaron i mångt och mycket vara, i alla fall när det gäller den svenska sjukvården. Då äldsta dottern arbetar på Nya Karolinska har vi ju fått information om hur galet det på vissa områden har blivit och det till en fullkomligt vanvettigt kostnad för sjukhuset!

Nu är det ju operationsutrustning som inte kan levereras runt om till olika sjukhus i vårt land.
Det är ju knappt man tror sina öron!! Om det hade skett i det forna Sovjet, då hade jag kunnat tänka att ... ja, ja, det vet man ju hur det kan bli .., men här, hos oss!

Och en sak är säker, denna Margareta Sandback på Akademiska Sjukhuset i Uppsala, hon är ju en enastående stjärna på himlen! Så skönt det måste kännas!

Innan jag satte mig här vid bordet, stod jag vid diskbänken och tittade ut.
Uppe till höger i fönstret såg jag då en spindel fånga en spyfluga och väldigt omsorgsfullt lindades flugan in i nätet; spindeln t.om vek in ett av spindelns ben som stack ut och jag tyckte så synd om den lilla flugan - vilken ångest den kanske kände - men på min tallrik låg just då stuvade räkor och kanske kände räkorna samma ångest, särskilt när dom tippades in i en stor gryta med kokande vatten.

Ack, så svårt det är, det här med moralen.
Den där dubbla.

Nu ska jag städa undan lite.
Over and out.

2 kommentarer:

Babsan sa...

Men är du redan hemma igen 🤔🤔

Elisabet. sa...

Babsan: ja, det var ju kattvakt och Fredrik Lindström i helgen som var.
Nu i helgen blir det Liverpool.