lördag 5 oktober 2019

Och så blev det lördag ...
(Vilken sensation ...).


Vilken ljuvlig natt!
Eldade länge igår, så när det var dags för sänggående, ja, då lät jag släppa ut lite värme på elementen, men bara liiite, så där så det i alla fall inte skulle vara femton grader i köket på morgonen. Det var det inte heller. Å andra sidan fanns det inget varmvatten. Det finns det nu. Pv har travat överblivit byggvirke ända upp till taket i pannrummet och jag undrar hur han har han tänkt sig att man ska få ner det hela, utan att det blir snedbelastning och vips, dråsar det i golvet.

Sigge tittade in och fick frukost och sen raskt ut igen till uterummet, som han nu är helt förvissad om är byggt till hans ära. Där ligger han hela dagarna, antingen på soffan eller i en trädgårdsstol. Eftersom där inte finns någon värme, bäddade jag in honom i den gröna pläden och där ligger han ännu, flera timmar senare.


Och idag arbete.
Det är  n ä s t a n, men bara nästan .., så att man (jag) får lite pirr-i-magen vid tanken. Nu är det väl tre veckor sedan sist .., tack och lov gjorde jag ATG-certifieringen i förrgår, annars hade det blivit kaos. Det är många kunder som spelar på hästar eller andra spel och så pinsamt om jag då tvingats säga att "tyvärr, jag har missat omcertifieringen, Hilda får ta det".
Lätt var den också att göra.

Två veckor  kvar nu tills vi åker upp till Sthlm för att titta på Fredrik Lindströms föreställning "Mänskligheten" (på Cirkus). Dom dagarna är vi samtidigt kattvakt på Ekerö. Jo, det ska bli trevligt.
Och helgen efter Liverpool .., vilka morötter som dinglar framför oss!

Nu ska här sättas fart!
Mot dammsugaren framåt marsch!

5 kommentarer:

Turtlan sa...

Å vi åker till Stockholm nästa vecka. Staden blir förärad med extra finbesök från ”landsorten” två dagar i rad! Inte illa!

Kanske skulle döpa om uterummet till Svit Sigge? Som på hotell?

Ulrika sa...

Gullekatten. :-)

Min börjar bli riktigt sur för att han inte får gå ut, men imorgon har vi bott här en vecka så måndag tror jag att han ska få börja vara ute. Han är inte den vandrande sorten, håller sig alltid i närheten av mig.

Imorgon ska vi dra hit husvagnen så blir min flytt helt färdig.
På onsdag kör jag till Skillingaryd och blir tuggad på.:-D

Elisabet. sa...

Turtlan: låter som bäst! Fredag och lördag då, eller ..:?

Ulrika: jaså .., är det dom lurviga som ska tugga på dig? Eller hästar?

Ulrika sa...

Det är små runda korvar med flippfloppiga öron och gullesvansar. =)

Turtlan sa...

Oj skrev visst fel. Skulle vara två helger i rad :-) Först vi, sen ni.