tisdag 18 februari 2020

Tisdag ....


Det har utlovats regn och det kanske kommer, men just nu är det soligt och fint och bilden är inte från idag. Nu är det mest mossa i slänten och på gräsmattan.

Vid halv åtta körde pv in harry till Hallands djursjukhus och vi lär ska få hämta honom vid fyra.
Min natt har varit ångestfylld. Det är så fånigt så det är inte sant, men så har det varit och igårkväll när vi lagt oss (Harry vid mina fötter) blev han själv så underlig och pipig; kanske kände han av min oro .., ja, såklart gör djuren det och efter en stund lämnade han mitt rum och gick in till husse. Men vad är nu allt detta i jämförelse med hur människor har det i Syrien, ja, så kan man också tänka. Allt är i sanning relativt.

Vad gör vi nu?
Pv målar vävtapeten som sattes upp igår .., jag lyssnar till Nathalie Cole, har gjort allt det vanliga .., gett fåglarna mat och sigge förstås .., ska packa lite inför morgondagen (behövs inte mycket, jag går ju alltid i älsklingskläderna) och så har vi fått en liten film från Skåne med en liten kille som i familjens vardagsrum tar några steg mot sin pappa som sträcker ut armarna! Fem steg! Såååå roligt!!

Och om jag lyfter blicken?
Ljust, ljust blå himmel .., grenar som vajar i vinden .., några eklöv som ännu inte ramlat ner (och väl knappast lär göra det heller) .., och jag funderar på att gå ut och klippa ner lite fjolårsbuskar.
Pv håller ständig koll på vädret i Sälen med omnejd; framför allt med snöprognosen.
Alltså ungefär som det brukar vara så här när det närmar sig.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Hoppas att det går bra för Harry idag! Så skönt för honom att slippa bekymra sig om det där eländiga såret. Jag har alltid jobbat de där dagarna när våra djur varit inlämnade och då har tiden gått väldigt fort. Däremot den där stunden runt klockan fyra, när man sitter bland andra hussar och mattar som också väntar på att få hämta sina fyrbeningar, den kändes alltid väldigt lång.

mossfolk sa...

Och vilken fin bild! Glömde jag att skriva.

Elisabet. sa...

mossfolk: ja, nu är det nära. Jag är nästan kräksjuk :-)