söndag 29 november 2020

En annan hotellrecension .... 

The Boltons Hotel, Kensington, London.


//Detta var i juli 2016, vi hade kommit med tåg från Edinburgh och skulle "bara övernatta" och dagen därpå ta bussen till Plymouth och därefter tillbringa fem dagar i Millbrook i Cornwall. Innan vi krånglade oss i säng i det pyttelilla hotellrummet, gick vi ut och åt en helt ljuvlig libanesisk middag. En godare hummus har jag nog aldrig smakat.

Recensionen såg ut så här: 

På plussidan: Frukostbuffén var helt underbar med ett rejält utbud att välja på och fint upplagt. Trevlig värdinna som plockade undan och gjorde fint. Och tv-skärmen i hotellrummet var stor som en biografduk i det lilla, lilla rummet. 

Och så minussidan: Rummet visade sig vara extremt litet, knappt att vi rymdes. Väskorna fick vi kliva över och badrummet var i alla fall inte anspassat för matglada eller storväxta människor, även om det var rent och fint. 

Det här är ett boende för den som  m ö j l i g e n  bara bry sig om att ha någonstans att sova. 
Som pricken över i upptäckte vi att wifin naturligtvis inte fungerade. 
"We are working on it ...", sa personalen.

2 kommentarer:

Turtlan sa...

Ett sånt rum har jag bott i i Paris. Ag och resekompisen fick planera ev förflyttningar i rummet. Duschkabinen var minimalistisk! Jo i ett liknande Rom. En dusch för smala (!) människor.
Står det att rummen ”kan vara små” ja då är de det!!!

Elisabet. sa...

Turtlan: det lustiga var tv-skärmen! Den satt på väggen, vid fotänden av sängen och eftersom den var så enormt stor i förhållande till rummet, kändes det som om man satt längst fram och mer än så, på en vanlig biograf!