onsdag 2 december 2020

Onsdag = lika med ledig dag ...


Ja, precis så känns det. 
Om man i nästan alla yrkesverksamma år varit ledig just onsdagar, då sitter det liksom i blodet. Alltså njuter jag extra mycket av den här dagen. 
Händer nånting?
Jo, jag klipper ner en spretig pelargonia som börjat sträcka sig mot himmelska höjder .., (förlåt fröken P .., men jag kände mig tvungen!)  .., jag har såklart fyllt på med mat till småfåglar och ekorrar .., tänt ljus och tittat på en film på familjechatten där den där minstingen i Skåne nu uppvisar en bestämdhet och ett humör som inte är av denna världen. 
Jo, jo. 


Mera?
Följer med stor glädje mannen som vandrar runt världen och nu är i Turkiet och jag slås av hur vackert där är och jag förvånas också av hur fantastiskt det är att hans tik Savannah aldrig möter argsinta andra hundar .., nej, dom springer glatt och viftar på svansen i en stor grupp och sen - tjopp bara - ansluter hon till husse, han som heter Thomas Turcich. 
Om någon har missat hans konto på instagram heter det theworldwalk.

Annat som gör en glad: riksdagens kakätande talman Andreas Norlén har även han ett konto på instagram som heter talman.andreas.norlen och jag kan säga att sååå mycket man har fått ta del av från riksdagens innandöme (sånt man inte hade en susning om, eller jag hade det i alla fall inte) och så gör han kontot så .., trivsamt. 
Nu har han - som så många andra - en kalender och när lucka 1 öppnades var där gott om kommentarer (konstigt nog enbart av kvinnor, Turtlan och jag själv var två av dem) och en skriver så här: "Har aldrig förr haft en talman som idol, men nu har jag. Du lyser upp Sverige!" 

Ja, det blev mycket om litet, men varav hjärtat osv ..

Inga kommentarer: