måndag 14 december 2020

En hel del krångel ....


... med Google idag, men det ordnar sig väl vad det lider. 

(Jag kan t.ex inte klicka på länkar som jag lagt in, inte heller kan jag kommentera från min dator på egen sida, däremot om jag går in från mobilen).

Håller för övrigt på att bli komplett galen. När jag sitter i soffan i vardagsrummet hör jag hur tydligt som helst hur det låter som om nån  g n a g e r  på nånting .., men jag blir inte klok på var ljudet kommer ifrån?

Smyger in i köket .., i hallen, stänger dörren till pannrummet (utifall att) och vågar inte titta in i tvättstugan. Stampar i golvet. Ropar högt. 

Harry blir förskräckt. 


Sen stänger jag även dörren in till hallen och lyssnar till en högljutt (jag höjde volymen) pratande Louise Epstein - jag vill helt enkelt inte höra mera av gnaget -! 

Problemet är att pv hör så illa, så han kommer väl knappt att tro mig. 
Men på fredag .., får han sina hörapparater ., då kanske! 

Nånting annat?
Bert i Luleå  tipsade om ett väldigt intressant SVT-program "Överlevarna", där man får följa fyra covid-sjuka patienter under flera månaders tid, ja, deras familjer också. Det hela är inspelat på Kings College-sjukhuset i London; det var där suveräna dokumentären "Akuten" spelades in!  Nu missade jag det igårkväll, men har tittat på play idag. 
Sååå mycket värme i det programmet! 
Om någon människa är intresserad, så finns en länk till programmet här.

1 kommentar:

Bloggblad sa...

Ska bli intressant att få veta vad han tycker om apparaterna. Det tar ju några veckor att inte hoppa högt för att någon prasslar med ett papper...
Jag är helt ställd utan. Men fördelen med taskig hörsel är att inte vakna av ljud om nätterna. Fast ... det har jag nog aldrig gjort, det kan åska och dundra, har jag väl somnat så sover jag.