onsdag 16 december 2020

Till er som kommenterat ....


Ja, när det gällde Edward Hopper, så var jag tvungen att ta bort inlägget, då det på något helt obegripligt sätt gjorde så att högersidan med blogglänkar och annat bara dråsade iväg. 

Tack ni som hade skrivit vad ni tyckte .., Bert i Luleå var en, Vonkis en annan, Monet skrev också och har jag nu missat någon så förlåt! 


Jag skrev också att jag egentligen har svårt att peka på vad det är jag egentligen tycker så mycket om .., färgerna förstås, men det är kanske att det på nåt vis är "filmiskt". Som frusna ögonblick. Tjopp, bara! 

Nu blir det här bara ett kort inlägg; jag blev nästan knäckt när halva sidan försvann och jag förstod liksom inte vad det berodde på. Kan det vara att jag länkat mycket, bland annat till Wikipedia?  Ja, jag vet inte. 

Ska jag nu våga klicka på publicera? 
Ja, jag gör väl ett försök. 
Och förlåt att era kommentarer försvann!

6 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Kan det vara så att du lade in någon av bilderna med formatering "ursprunglig storlek". Då händer det saker, om man så säger.
Klicka på bilden i redigeringsläge och ändra till "stor", eller "extra stor" så kanske det löser sig.
Men det där kunde du väl redan.

Elisabet. sa...

Bert Bodin: nej, jag lägger inte i ursprungsläget, ändrar alltid. Men jag får skippa extra-stor. Och så har jag nu ändrat till färre inlägg som visas, så får vi se hur det fungerar.

Elisabet. sa...

Bert Bodin: men från hjärtat tack för att du försökte hjälpa mig!

Bert Bodin sa...

Men jag blir lite förbryllad eftersom jag aldrig råkar ut för fenomenet trots att jag oftast lägger ut "extra stor". Hm?!

Elisabet. sa...

Nu fungerar det, trots extrastor. Däremot minskade jag på antalet inlägg som visas på sidan, om det nu alls har någon betydelse.

Bert Bodin sa...

Märkligt. Men bra att du kanske har kommit på en metod.