onsdag 9 december 2020

Såja ....


(Bilden har inget att göra med texten). 

Då är nittofem procent av alla julkort/julbrev postade och det känns så ljuvligt. Ändå är detta det nästan roligaste jag vet! Återstår så några där det ska bli lite mer än julkort, men där finns det ju gott om tid. 

Har hämtat pv från Gullbrandstorp, då han fick punktering på sin cykel  i morse och då fick lämna den vid busshållsplatsen i Haverdal. Därifrån buss till jobbet. 
Han såg ut att vara trött och slut på där han satt på passagerarsätet och jag kan ana varför. Kanske satt jag i bilen i tjugo minuter och hela tiden kom högstadieelever och kanske yngre också på väg hem och oj, oj, oj vad det surrades och hojtades! 


Upptäckte detta på twitter (där jag bara tittar in) och även om jag ska låta mig vaccineras så snart möjligheten finns (eftersom man inte tillhör dom som står i första ledet, hinner man kanske få lite koll på eventuella biverkningar ...), så loooog jag så  h ä r  mycket när jag läste Kent Wistis rader. Jag liksom såg utländska medier gå i taket! 

Nu ska jag tända ljus och inte göra ett enda skvatt på en timmes tid.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Din profilbild är underbar!
Här hemma var dagens uppdrag från nissen att sätta frimärken på julkorten och nu ikväll är de postade 😊

Elisabet. sa...

mossfolk: det händer på facebook att jag får förfrågan från okända män som sett profilbilden - med enbart lockarna - och det kan jag säga, att när jag byter ut den mot den här, då blir det nog andra bullar av :) Det vill säga: inga bullar alls.