måndag 20 september 2021

Det var tänkt ....


... att vi nu på morgonen skulle få besök av dom som ska installera laddstolpen till bilen, men se, så blev det inte. Den hade inte kommit ännu, meddelades det. Jaha, ja. 

I stället tog vi oss an var sitt projekt. 
Pv monterar en stång att hänga kläder på uppe i det vi kallar mellanrummet. Det var varit livliga diskussioner vilken höjd det skulle vara på stången, men till sist kom vi överens. 

Själv har jag tömt växthuset på tomatplantor och ogräs och det kan jag säga att det blev en svettig historia, men det gick. Skottkärrran är nu långt mer än rågad, jag har sopat och spolat av golvet där inne och nu kan det få bli vinter. 


Slog mig sedan ned i solstolen och lutade mig bakåt. 
Tittade på nötväckan som är så ihärdig med att gömma frön .. och där var talgoxar och pilfinkar, men ingen hackspett och ekorren har redan varit här. 
Vid sidan om stolen låg harry och sov. 


Det här var alltså kaffeburken som jag köpte hos Antikkulan igår. Berättade jag om den, tro?
Jag tänker mig att ha müsli i den. 
Kanske. 
Eller nånting annat. 


Kärnkaffet producerades i Helsingborg och köptes så småningom upp av konkurrenten Zoègas och efter en tid lades produktionen ner. Men burken var ju fin i alla fall. 


2 kommentarer:

Bert sa...

Det där med laddstolpe har jag också funderat på. Hur gör ni nu när ni inte har någon?

Tänker ibland på om vi skulle köpa ny bil. Då måste vi förstås installera laddstolpe i stugan. Och i garaget här hemma.

Elisabet. sa...

Bert: ja, vi har ju kvar Toyotan än så länge och det var ju tur. Dåligt också av företaget att inte informera i god tid; det kan ju knappast ha kommit som en överraskning för dem, just på måndagmorgon klockan sju? Och vi pratade mycket om det där med laddstolpar och kruxet. Dom är dessutom dyra att installera.