lördag 19 februari 2022

Lördagsfönstret och födelsedag ...


... fångades i mitten av februari 2016 och vi hade satt oss ute för att dricka kaffe och äta nånting gott till - det var friherrinnan och jag själv vid västerväggen - då vi upptäckte en liten madame som tittade ut genom fönstret. 

Höll uppsikt, kanske är rätt beskrivning. 

Förmodligen önskade även hon delta i fikastunden, ty googlar man på synonym till Nelly, borde ordet "matglad" komma upp. 

Födelsedag ...? 

Jo, idag fyller Barbro i Uppsala - numera på Raggarön - sextiofem år (pensionär alltså) och den här bilden som jag tycker kunde bli ett bokomslag till spännande läsning, den har hon tagit, men för många år sedan. 

Barbro är en generös madame med vackert, lockigt hår och temperament har hon också och ett härligt - lite hest - skratt. Under årens gång har hon bidragit med mängder med fönster - och Det-Bästa-bilder -. 


Här en annan bild från Barbro, den kom i juni 2013. 
Bildtexten löd: "Det bästa från Barbro i Uppsala som dragit strömming och var så glad över detta! Moster Greta, 86 år, hade helt helt frivilligt rensat fångsten."

Tack för alla dina fina bidrag Barbro och ha nu en riktigt, riktigt fin födelsedag! hälsar vi från det gula huset i Halland.

1 kommentar:

Babsan sa...

Tack för fina ord Elisabet🥰🥰🥰