söndag 28 december 2008

Upprop bland bloggvännerna ..


Så här är det: ni vet ju att jag är som galen när det gäller inköpslistor .., mest för att jag tycker att en sån liten lapp säger ganska mycket (ibland litet ...) och det sätter igång min fantasi hur mycket som helst .., ja, det blir som en film.

Och så tänkte jag så här .., men ååå, man skulle kunna ha en liten tävling och den går till så här:

Säg ..., tio bloggvänner som känner sig manade, mailar mig sin inköpslista .., en typisk sådan .., och med er egen handstil.

Tillsammans med inköpslistan skriver så bloggvännen lite fakta (inte på listan, utan separat) , t.ex. "familj på 4 personer .., kön på den som har skrivit lappen .., och ålder .., och så lägger jag ut inköpslapparna tillsammans med dom här uppgifterna (inte tillsammans) och så får ni gissa vilken lapp som tillhör vilken person/bloggare/kommentator.

Förstår ni?

Skriv en inköpslista med varor som är typiska för er ..., ta en bild av den .., maila den till elisabet.nilsson@comhem.se .., och så skriver ni avsändare och dom där uppgifterna, så ska vi se hur det blir ?

Åtminstone Eva på Frösön tycker att det ska bli roligt ..-)
(sa hon i en kommentar).

Om jag får listorna senast i morgonkväll .., så lägger jag ut dem då och så får tävlingen avgöras på onsdag.

En alldeles särskild önskan går till den här madamen .., att hon skriver en lista!

(Hon skrev nämligen i en kommentar här under att ..., sedan jag började lägga ut inklöpslistor så gömmer hon alltid sina .., eller tar med sig dem hem igen ...!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

För några år sedan på en konstutställning hade konstnären gjort ett verk av just upphittade inköpslistor. Jag minns inte var eller av vem, men det var kul och täckte en yta på säkert 4x4 meter. Jag tänkte göra något liknande när jag själv hade livsmedelsaffär, men det blev inte av. Gör en tavla och ställ ut på "mitt" galleri, vi ska snart ha medlemsutställning!

Elisabet. sa...

Rutan: ja, jag tycker ju att det är så himla kul och skulle lätt ha följt din uppmaning, om det inte vore för att jag slänger dem när jag herr Canon har gjort sitt ..-(

Men jag får väl spara dem nu och skicka tavlan ..-)

Anonym sa...

Jag har aldrig skrivit en inköpslista i hela mitt liv. Antingen har jag bra minne eller så handlar jag inte så mycket. :)